review: Brandweerman Sam en we hebben een leuke winactie

Brandweerman Sam

Brandweerman Sam: Redding in de bergen

Wie is nu eigenlijk Brandweerman Sam? Deze vraag stelde ik laatst aan Milan. Zijn omschrijving vond ik mooi en duidelijk.

Brandweerman Sam is een brandweerman, die samen met nog een paar andere brandweermannen een klusje moet klaren. Dan moet er weer een poes uit de boom gered worden of dan staat er een huis in brand. En brandweerman Sam komt dan snel aan geraced met zijn brandweerauto en de andere brandweermannen.

Milan vind Brandweerman Sam leuk om naar te kijken. Hij was dan ook helemaal blij toen ik hem de gloed nieuwe dvd van de brandweerk held liet zien. Milan zette snel de televisie aan en stopte de dvd in de dvdspeler. En niet veel later klonk het vrolijke deuntje door onze woonkamer.

In deze nieuwe afleveringen zie je een hoop dappere reddingen van Brandweerman Sam. Zo moet er een ontspoorde trein stop gezet worden, hebben Elvis en Mike een incident bij een klif en moet Sam snel ter hulp komen wanneer Norman per ongeluk met Jupiter door Piekepolder rijdt!

De nieuwe dvd bevat maar liefst zes nieuwe afleveringen!

1) Brenda’s Miljoenste Klant
2) Jupiter Rukt Uit
3) Het concert van Elvis
4) Brand in de Watertoren
5) Mandy’s Berg
6) Trein op Hol

Winactie

Heb jij thuis ook een kleine man of kleine meid die graag naar Brandweerman Sam kijkt? Dat komt dan goed uit, wij mogen namelijk maar liefst 3 van deze leuke dvd’s weggeven.

We zouden het leuk vinden als je…

Ons liked op facebook en delen is heel fijn

laat een reactie achter op onze blog en eventueel op facebook

De winactie loopt t/m 1 september

PS: 9 september hebben wij weer een mega bloggers dag! Er doen meer dan 60 bloggers mee en je kan van blog naar bloghoppen en overal een leuke prijs winnen. Je wordt heel makkelijk van de ene blog naar de andere blog doorgestuurd. Net zo lang tot je weer bij de blog uitkomt waar je begonnen bent. Vergeet niet om af en toe even pauze te nemen!

 

 

 

 

Article Categories:
Home

Comments

  • Ook onze meiden zijn er dol op!

    Gera september 9, 2017 6:45 am Beantwoorden
  • Leuk, ik zou deze dvd graag willen winnen voor mijn neefje

    Lyn september 10, 2017 2:17 pm Beantwoorden
  • Ja leuke dvd! Mijn jongens van 2 en 4 zijn allebei echt dol op Sam en zijn collega’s! Ik waag dus graag een kans op deze prijs, al is de einddatum van de actie me niet helemaal duidelijk (1 september?) en ik hoop dus dat ik nog mee kan doen!

    Barbara Gelens september 13, 2017 6:23 pm Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *