Telefoonhoesjes die tegen een stootje kunnen, zeker voor kinderen…

Mobiele telefoons, wij hadden ze vroeger niet. Zelf was ik 19 ofzo toen ik mijn eerste mobiel zelf kocht. Justin en Dylan hebben beide een eigen mobiel, vooral om spelletjes mee te doen. Maar ze maken er ook graag foto’s mee.

Maar ze laten hun telefoontjes ook best nog vaak vallen. Je eerlijk is eerlijk, mijn mobiel is ook een paar keer lelijk gevallen. Gelukkig had ik er een goed hoesje om heen. Daarom vind ik het niet alleen voor mijn kinderen, maar zeker ook voor mijzelf heel erg belangrijk om een goed telefoonhoesje te gebruiken die tegen een stootje kan.

Pokemons vangen
Gelukkig is de pokemon rage bij de kids nog niet voorbij. De jongens gaan nog regelmatig met vriendjes op pad om pokemons te vangen. Zelf vind ik het nog steeds een top uitvinding. Ze moeten minimaal 2 km lopen om en ei uit te broeden. Maar ook om pokemons te vangen, is het beste om steeds te blijven lopen. Binnenkort ga ik een dagje met de boys naar de pokemon hoofdstad (Kijkduin). Als je regelmatig buiten loopt is een telefoonhoesje die tegen een stootje kan is dan ook erg belangrijk.  Als je telefoon valt zit er zo een barst op (in) het scherm, en dan kan je er niet meer mee spelen, bellen of…. Want het zijn gewoon kleine glasscherfjes. Maar ook gewoon thuis moeten de telefoons in de telefoonhoesje blijven.

Wat is dan een telefoonhoesje wat tegen een stootje kan?
Een goed telefoonhoesje is voor mij een telefoonhoesje waar de telefoon in zit en blijft zitten. Je kan dus bellen, foto’s maken, spelletjes spelen met het hoesje erom heen. Je hebt ook hele mooie hoesje waar je de telefoon voor gebruik uit moet halen, maar dat vind ik niet veilig, zelfs niet voor volwassenen. En dus zeker niet voor de kids, die buiten lopen met hun mobieltje in de hand.

Een book case vind ik zelf dus echt perfect. En portemonnee of sleeve vind ik zelf echt niet veilig, want ik beide gevallen haal je de mobiel voor gebruik uit de hoes.

Book case
Zelf gebruik ik al jaren een book case hoesje. Deze zijn ideaal, zo zit er een siliconen back case en kan ik hem dichtdoen als ik de telefoon niet gebruik of in mijn zak doe. Zo is hij beschermt tegen krassen. En nog een groot voordeel, is dat ik mijn visite kaartjes erin kan doen en zo altijd mijn visite kaartjes bij de hand heb.

Nog een tip om krassen te voorkomen:
Zorg ervoor dat je jouw hoesje om de 3 weken uit je hoesje haalt om deze schoon te maken. Tijdens het gebruik van je telefoon is het mogelijk dat er vuil tussen je hoesje en je telefoon terecht komt. Dit zou je telefoon kunnen bekrassen en dat is natuurlijk het tegenovergestelde van wat een hoesje hoort te doen.

Heb jij nog een goede tip?

Article Categories:
Home

Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..