Paashop met maar liefst 45 winacties

paashop

Vandaag organiseren wij weer een leuke paashop. Wat is een hop precies? Wij willen jullie graag kennis laten maken met meerdere leuke blogs die er online zijn. Misschien beging je op mijn blog of ben je doorgestuurd door Malou Rouwhof-Beld  van de leuke website: Madebymalou.nl. Op de website van Malou kan je veel lezen over haar belevenissen met haar kinderen. En veel leuke tips.

Prijzen winnen
Tijdens deze hop doen er ruim 40 bloggers mee en het leuke is dat je op iedere website leuke prijzen kan winnen. Hop dus vooral lekker mee van website naar website en win leuke prijzen. Alle bloggers vinden het leuk als je een reactie achter laat, laat dus vooral eventjes weten als je langs gehopt bent!

We willen graag deze drie leuke paasactiviteiten met jullie delen.

Het Grote Slagharen Paasfeest Kom op zondag 16 april met de hele familie naar Het Grote Slagharen
Paasfeest in Attractie- & Vakantiepark Slagharen met optredens van 100% NL Sterren on tour artiesten, waaronder Jannes, Lange Frans, Michael Bryan, Raak, Dave Dekker, Ridder van Kooten en een special guest. De presentatie wordt verzorgd door Emilie Sleven. Ook ligt er in het attractiepark een gouden paasei verstopt. Kom jij als het leukst verklede paashaasje naar het park, dan maak je ook kans op te gekke prijzen.
Koop nu je tickets voor Het Grote Slagharen Paasfeest + toegang tot het attractiepark voor slechts € 12,50 per persoon! Op de website kan je meer info over deze dag vinden en kaarten kopen.

Pasen in Familiepark Nienoord
Ook dit jaar worden de Paasdagen weer feestelijk gevierd op Familiepark Nienoord! Van 11.00 uur tot 16.00 uur vinden er allerlei leuke paasactiviteiten plaats voor het hele gezin! Kom samen met al je vriendjes en vriendinnetjes meedoen aan de paasgames!
Samen met Nieno en de Paashaas kun je op zoek naar de paaseieren. Daarnaast kun je op zoek naar het Gouden Ei, meedoen aan de leukste Paasgames en een naam bedenken voor onze pasgeboren lammetjes. Heb jij het Gouden Ei gevonden of de leukste naam voor onze lammetjes bedacht? Dan maak je kans op een leuke prijs!
Het Familiepark is op Eerste en Tweede Paasdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur

Jaarlijkse paasfeest bij het Paviljoen Appelbergen
Op zondag 16 april ’17 (1e paasdag) vindt het jaarlijkse eieren zoeken plaats met aansluitend het pannenkoeken eten. De kosten bedragen €5 per kind. U kunt uw kind(eren) op de volgende tijden opgeven:

11.00 uur
13.00 uur
15.00 uur

Het eieren zoeken staat onder begeleiding van de paashaas en kabouter Flap. Na het zoeken is er voor ieder deelnemend kind één kinderpannenkoek en een glaasje ranja. Meer info staat op de website.

Bijna tijd om door te gaan naar de volgende webiste.
Helaas is er al bijna weer een einde gekomen aan mijn beurt, en is het tijd om jullie door te sturen naar de volgende website. De volgende site is van mijn lieve collega Judith Jasper van de webiste www.mommylovespink.nl. Judith heeft ook het mooie plaatje van de paashop ontworpen. Op Mommylovespink vind je een mooie en ovezichtelijke website en natuurlijk ook weer een leuke winactie! Over winacties gesproken, ik heb ook nog een erg leuke winactie voor jullie.

Winactie
Wij hebben een leuk prijzenpakket van € 25 voor jullie met o.a. deze leuke Beatbo Buggie van Fisher-Price

Na het succes van de Beatbo, introduceert Fisher-Price nu een nieuwe Beatbo lijn.
De verschillende figuurtjes zijn de favoriete speelvriendjes voor iedere baby. Verzamel ze allemaal!
Deze vrolijke Beatbo Buggies lijn stimuleren de fijn motorische vaardigheden en denkvaardigheden van kleintjes en laten ze swingen en rijden. Deze speelvriendjes hebben het juiste formaat voor kleine handjes en zijn gemakkelijk mee te nemen.

Wil jij kans maken op dit leuke prijzenpakket zouden we het erg waarderen als jullie ons willen volgen op facebook en instagram en laat zeker even een reactie achter dat je meedoet met de winactie.

De winnaar is: Evelien gefeliciteerd. Zou jij ons willen mailen op info@kidzblogger.nl

Article Categories:
Home

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..