Hoe vaak lees jij de krant?

krant

De krant

Hoe vaak lees jij eigenlijk nog de krant?

Krant lezen

Vroeger toen ik nog thuis woonde las ik altijd de krant als ik uit bed kwam.  Met een kopje thee en een broodje zat ik dan aan tafel met de krant. Mijn ouders hadden een abonnement op de Telegraaf. Zelf vind ik dit een super fijne krant om te lezen. Vooral de zaterdag versie, ik kon er uren in lezen.

Geen tijd over

Als moeder van drie stoere boys en met drie blogs heb ik het nu eenmaal altijd druk, druk, drukkkk! Als ik uit bed kom heb ik helemaal geen tijd om eerst de krant te lezen. Nee, de kids moeten naar school. Gelukkig is mijn man een goede hulp, hij zorgt ervoor dat de kids ontbijten.  Dan zorgen we samen dat ze naar boven gaan om zich te wassen en aan te kleden. Ik zorg ervoor dat de tassen voor een fijne schooldag voor ze klaar staan. En om ongeveer 08.00 spring ik met de kids op de fiets om ze naar school te brengen. Als ik dan tegen 8.45 weer thuis kom, begin ik meteen met werken aan mijn blogs, emails checken, artikelen schrijven of….

Onder tussen, doe ik dan nog wat huishoudelijke klusjes. Om 14.00 fiets ik dan weer naar school om de kids op te halen. En dan ga ik meestal met de kids leuke dingen doen, of ze gaan zelf buiten spelen.

Te weinig  “Me-time”

De laatste tijd merk ik toch dat ik te weinig tijd voor mijzelf neem. En volgens een persbericht wat ik vorige week kreeg, ik niet alleen maar met mij nog heel veel andere vrouwen. Volgens dit persbericht wilde moeders vooral wat meer tijd voor zichzelf. Als moeder ben je namelijk alles tegelijk zo ben je namelijk dokter, pleister plakken daar waar nodig, lerares je overhoort de kinderen voor toetsen, kok je maakt de lekkerste maaltijden etc… En zo schiet even tijd voor moeders zelf er nog wel eens bij in.  Zo geven moeders aan wat meer tijd voorzichzelf te willen. Dit kan als de kids op bed liggen, dan kan ze heerlijk een film kijken, of lekker een boek lezen.

De laatste tijd merk ik ook dat ik zelf graag wat vaker de krant zou willen lezen.  Het nieuws volg ik veel te weinig, en dat mis ik toch wel. Als andere mensen over dingen praten kan ik simpelweg niet mee praten, ik weet er gewoon niets van. Dit geeft soms toch een ongemakkelijk gevoel. Tijd voor een krant dus!

De Telegraaf en een gratis Kobo- e-reader

Zo ontdekte de Telegraaf aanbieding van Krantaanbiedingen.nl en besloot er direct gebruik van te maken. k kreeg een gratis e-reader en een jaar lang de Telegraaf. Het komende jaar dus weer even wat tijd voor mijzelf en het nieuws.

Lees jij nog vaak de krant?

Article Tags:
Article Categories:
Home

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..