Uitvaart…

uitvaart

Uitvaart

Dit is toch iets waar we het liever niet of zo min mogelijk over hebben. Ja ik liever ook niet, ik steek mijn kop er graag voor in het zand. Maar 1 ding in het leven is zeker en dat is dat we allemaal een keertje gaan.

Helaas zijn we ook allemaal wel eens iemand (of een huisdier) verloren die ons dierbaar is. Helaas zijn de laatste jaren om mij heen verschillende dierbaren weggevallen. Ook hebben wij (de kids en ik) al verschillende huisdieren verloren.

De dood

Dit is zoiets ongrijpbaars en zo definitief. Ik heb helaas al meerdere veel te jonge mensen om mij heen verloren. Daarom probeer ik ook in moeilijke tijden zoveel mogelijk van het leven te genieten en overal het positieve uit te halen. Het leven kan zomaar voorbij zijn.

Helaas hebben we dat afgelopen week weer van dichtbij meegemaakt. Een jongetje van school, zijn vader heeft een motor ongeluk gehad. Dan ben je nog zo jong (rond de 40) en door een ongeluk word je zo uit het leven gerukt.

Dit zijn wel dingen die mij aan het denken zetten.

Begraven of cremeren

Toen 6 jaar geleden een goede vriendin van mij veel te jong overleed, wisten haar zussen niet of ze nu begraven of gecremeerd wilde worden. Ze besloten haar te begraven.

Soms denk ik wel na wat zou ik zelf willen?  Maar het idee maakt mij gek, verdrietig. Ik zou het fijn vinden als er een plek zou zijn waar de jongens naar mij toe zouden kunnen komen. Maar tegelijkertijd wil ik ook niet dat zij zich schuldig voelen als ze een poosje niet geweest zijn. Na een crematie kun je natuurlijk ook in een urn en eventueel mee naar huis. Tegenwoordig heb je allerlei mooie urnen, zoals een urn bij UitvaartUniq.nl

Een urn kopen

Een urn is niet iets wat je iedere dag koopt. Zo kun je online een urn kopen bij www.uitvaartuniq.nl. Op de website geven ze een paar goede tips om rekening mee te houden bij het kopen van de urn.

Overlijden hond

Het overlijden van onze lieve hond Shailo was voor mij en de kids wel een groot verlies. De kinderen hebben het zelfs nu 6 jaar later nog regelmatig over haar. Milan heeft Shailo nooit gekend, maar heeft het wel regelmatig over haar. We hebben Shailo laten cremeren, daarna is ze in een blik gestopt en dat blik staat nog altijd met een mooie foto van haar in de woonkamer. Eigenlijk wilde ik graag een mooie urn voor haar kopen, maar dat is er nog steeds niet van gekomen. Nu zag ik dat je hele mooie honden urnen kan kopen bij UitvaartUniq.

Article Categories:
Home

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..