De leukste huisdieren…

Huisdieren

Huisdieren

Zelf ben ik opgegroeid met huisdieren.. Goudvissen, hamsters, konijnen, witte muizen en een lieve hond.. Ik heb ze allemaal gehad.

Dieren ik vind ze geweldig!

Zelf vind ik het goed om met dieren op te groeien. Naast het feit dat je van een dier veel liefde krijgt, leer je er ook veel van. Ik moest voor mijn huisdieren zoveel mogelijk zelf zorgen.  Ik had niet alle dieren tegelijkertijd. Ik moest zelf zorgen dat de waterflesje gevuld waren, en de voerbakjes vullen.  Zelf vond ik het echt geweldig om dit te doen en zorgde dan ook goed voor mijn diertjes. De hond was van ons allemaal en daar zorgde mijn ouders vooral voor. Wel ging ik vaak met haar lopen en heel veel knuffelen.

Poes

Wij hebben nu een poes thuis en ik probeer de jongens ook zoveel mogelijk bij de verzorging van de poes te betrekken. Maar eerlijk is eerlijk, het interesseert ze niet zoveel… Ze knuffelen wel veel met de poes en als ze zeurt vullen ze de voerbak…

Waar de jongens wel moeite mee hebben is het feit dat de poes regelmatig een muis of vogel vangt. Laatst was zo zielig, had Luna (onze poes) een vogel gepakt. Dylan en Justin weten inmiddels dat de kans dat je de vogel kan redden klein is. Maar Milan werd echt gek, mama nee dit kan niet!!! De poes rent bij mij altijd weg.. Milan naar buiten, poes bij zijn nekvel gepakt en binnen gezet. De poes van achter het raam onrustig, de vogel zit in een hoekje bij te komen. En Milan blij, het was gelukt… of toch niet? Nee dus, er komt een dikke kraai aan en die heeft de vogel meegenomen. Dit was echt te zielig.

  Lief klein konijntje, kitten, puppy...

Hoe schattig zijn ze al die lieve kleine diertjes?! Daarom kopen veel mensen in de dierenwinkel makkelijk een lief klein konijntje. En dan worden ze groot, of kan je er toch niet zoveel mee als je gehoopt had. En worden ze massaal gedumpt bij de kinderboerderij. Daar wil de tweede kamer nu iets aan doen. Mensen moeten eerst een bepaalde tijd nadenken of ze echt aan een huisdier willen beginnen. Dit vind ik geen gek idee, maar ben wel benieuwd hoe dit precies gaat.

Bij Grootplezier hebben ze hele mooi hokken en andere benodigdheden voor dieren.

Hebben jullie ook een huisdier?

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Home · Kidzenzo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..