Review: CALADO Silent Mouse

CALADO Silent Mouse
CALADO Silent Mouse
Ben jij ook zo gek op kleurtjes? Dylan kan dit schooljaar wel heel erg vrolijk beginnen. Met de rode draadloze muis van Calado van Speedlink.

De CALADO Silent Mouse is één van Speedlink’s succesvolste muizen. Deze draadloze muis maakt negentig procent minder geluid dan een reguliere muis, waardoor klikken, scrollen of schuiven nagenoeg geruisloos is. De muis ligt fijn in de hand door de ergonomische vorm en de kwalitatief hoogwaardige rubbercoating en hij is erg nauwkeurig. Bovendien is dit stille succes van SPEEDLINK niet alleen prettig voor de oren, maar is het ook een traktatie voor de ogen!

Word deze zomer niet afgeleid door muisgeklik en fleur je bureau op met de gekleurde CALADO Silent Mouse. De muis is vanaf eind juni verkrijgbaar in berry rood, Barbados turquoise en lentegroen voor de voordelige prijs van € 19,99

De rode muis
Toen ik het mailtje over deze mooie muis binnen kreeg riepen alle drie de jongens enthousiast een andere kleur. Deze keer was het toch echt Dylan die weer iets voor mij mocht gaan reviewen. Justin Baalde enorm want hij vond de groene muis wel heel erg mooi. Dylan wilde heel graag de rode. De muis was een paar dagen later bij ons thuis en Dylan was meteen helemaal enthousiast. Na een paar dagen mocht hij de muis dan eindelijk van mij uittesten. Wow mama, moet je eens voelen. De muis voelt echt heel erg lekker aan, ligt goed in de hand en glijd lekker over de mouse pad (bij ons gewoon het bureau).
De muis is mooi en zorgvuldig afgewerkt.  De muis heeft een perfecte vorm mooi afgewerkte knopjes. Je hoort de muis nagenoeg niet ook niet met klikken. En het klikken en schuiven gaat zo soepel. Zelf werk ik al jaren niet meer met een muis, maar zou nu zo weer met een muis willen werken.
                                                                                                                                                   Silent Mouse laat u fluisterzacht en comfortabel met de pc werken. Het zorgvuldig afgewerkte knoppenmechaniek reduceert geluiden bij het gebruik van de muis effectief - klikken wordt bijna onhoorbaar, derden voelen zich niet langer gestoord. In vergelijking met traditionele muizen wordt het volume met bijna negentig procent gereduceerd. Dankzij de aangenaam compacte vormgeving en de kwalitatief hoogwaardige rubbercoating ligt de
Productdetails:
•    Draadloze vijfknoppenmuis
•    2,4GHz-radiotechnologie voor een bereik tot 8 meter
•    Nauwkeurige optische sensor met 1.600dpi
•    Snel sensorresolutie instellen in drie standen met dpischakelaar
•    Snel en eenvoudig installeren – zonder extra stuurprogramma’s
•    Reductie van geluidsemissie tot 90 procent
•    Ergonomische vormgeving, perfect aangepast aan de rechter hand
•    Rubberen oppervlakken voor comfortabele greep
•    Met rubber gecoate, slipvrije scrollwielknop
•    Compacte nano-USB-ontvanger en praktisch opbergvakje
•    Automatische stand-bymodus voor minimaal energieverbruik
•    Afmetingen: 106 × 73 × 36mm
•    Batterijen inbegrepen
•    Consumentenadviesprijs € 19,99

Bezoek voor meer informatie over SPEEDLINK www.speedlink.com

Silent Mouse laat u fluisterzacht en comfortabel met de pc werken. Het zorgvuldig afgewerkte knoppenmechaniek reduceert geluiden bij het gebruik van de muis effectief - klikken wordt bijna onhoorbaar, derden voelen zich niet langer gestoord. In vergelijking met traditionele muizen wordt het volume met bijna negentig procent gereduceerd. Dankzij de aangenaam compacte vormgeving en de kwalitatief hoogwaardige rubbercoating ligt de

Article Tags:
Article Categories:
Home · Kidzenzo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..