Review: Unicorn zeep en glittersnot

unicorn

Unicorn zeep en glittersnot

Ik heb een dochter die helemaal weg is van unicorns! En nee noem het geen eenhoorn, want dat is niet hip. Unicorns zijn hip, kleding, sieraden, drijvende unicorns voor in het zwembad, noem maar op. En nu ook een hele leuke lijn van herbapharm, met allerlei hippe unicorn producten.

En wat was mijn dochter blij toen zij mij mocht helpen bij het testen van een aantal producten van herbapharm, want bij ons werd een mooi testpakket geleverd, met daarin glittersnot, believ’in unicorns handzeep en believ’in unicorns bad-douchegel.

Met een stuiterde tiener gingen we aan de slag. We begonnen met de glittersnot, en glittergel die je mag gebruiken op je lichaam, gezicht en in je haar.
Het voelde echt een beetje snottig, glittert volop in het gelletje.
De glittersnot smeert fijn uit, en subtiele glittering over haar arm en op haar hand. Het voelt niet echt plakkerig en dat is fijn. De geur is prettig. Dit product krijgt dan ook een negen van mijn dochter.

                                          

We gingen de handzeep proberen en meteen kijken of hij ook de glittersnot van haar hand kon wassen.
De handzeep komt goed uit de pomp, maar helaas heeft het een hele neutrale geur, niet echt een unicorn geur volgens mijn dochter en ook ik vind geur niet echt aanwezig, een klein minpuntje. De handzeep is glanzend en beetje plakkerig waardoor hij goed op je hand blijft zitten, wast lekker en de glittersnot gaat goed van haar hand.
Na het wassen voelen haar handen wel wat stug-droog aan. Maar desondanks krijgt het toch een zeven, omdat hij wel goed schoon wast.

                                                                                                 

Op haar arm testen we de douchegel, ook hier van we kijken of het de glitters kan verwijderen.
Het flesje gaat open met een pushknopje, deze gaat en beetje stroef, maar dit is wel fijn want dit voorkomt dat hij zomaar open gaat in je tas mocht je hem mee nemen als je bijvoorbeeld gaat logeren.
De douchegel schuimt lekker, wast fijn en verwijderd ook de glitters. Helaas valt de geur ook bij deze wat tegen, weer die neutrale geur en niet die meisjes fruitig, frisse geur die we hoopte.
De arm voelt na het wassen schoon en prettig aan.
De douchegel krijgt een zeven en een half, dit omdat hij goed wast, prettiger aanvoelt na gebruik maar helaas de lekkere geur mist.

Wij vinden het een leuke verpakking, vrolijk maar zeker niet te kinderachtig, gewoon hip! Jammer dat de geur neutraal is, maar het is en blijft een unicorn product, dus dat scoor je zowieso punten mee!
En de glittersnot is gewoon top! Echt wat je bij unicorns verwacht, glitters, shiny, heerlijk multifunctioneel voor gezicht, huid en haar! Dus zeker een dikke voldoende!

                                           

Voor meer informatie bezoek de website www.believinunicorns.com

Dit leuke artikel is gechreven door Kim van de Meulengraaf. Kim is moeder van dochter Jessie en in haar dagelijkse leven is ze zwemjuf. Kim gaat de komden tijd vaker leuke dingen voor ons testen en leuke uitstapjes voor ons doen. Jullie gaan haar hier dus zeker vaker tegen komen.

Article Tags:
Article Categories:
Home · Kidzenzo

Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..