Speelgoedtips voor de herfstmaanden

Speelgoedtips

Speelgoedtips voor de herfstmaanden

We kunnen er nu echt niet meer onderuit, de herfst is begonnen. Vandaag staken de scholen en bijna alle kinderen zijn vrij. Buiten spelen in is vandaag niet echt een optie, als ik naar buiten kijk kan ik er niet om heen… Vandaag is het code NAT. Het regent nu al uren en het is nog geen eens 9 uur, het waait hard en ik heb zeker geen zin om nu naar buiten te gaan. Vandaag voor ons dus geen herfstwandeling in het bos, of lekker buiten spelen.

Wat kunnen we vandaag dan gaan doen?

Lekker binnenspelen dus maar vandaag…

Het is dus weer tijd om binnen alles klaar te maken voor de herfst en winter maanden. Wij gaan vandaag lekker spelletjes doen, mijn favoriete spel is Baricade en gelukkig vinden de kids dit ook erg leuk. Eigenlijk vinden wij de meeste bordspellen wel erg leuk en gezellig. We spelen in de herfstmaanden en wintermaanden regelmatig een bordspel. Het is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam! Ze leren met verlies of tegenslag omgaan, dat vinden twee boys hier soms nog best lastig. Ook leren ze op de beurtwachten (geduld dus), tellen en nog veel meer positieve dingen.

Wat is nog meer leuk voor de herfstmaanden?

  • poppenhuis
  • autogarage
  • keukentje
  • poppenhuis
  • racebaan
  • bordspellen
  • auto’s
  • treinbaan
  • etc..

Milan heeft deze week een autokleed gekocht en zijn autogarage is ook weer uit de kast gehaald. En de auto’s rijden over de weg (het autokleed) en parkeren in de garage. Hij heeft er hele verhalen bij echt leuk om te zien.

Mijn kinderen zijn inmiddels te oud voor een keukenetje. Dit is ook erg leuk om mee te spelen. Kinderen kunnen hier prima alleen mee spelen, maar samen spelen is natuurlijk nog veel leuker.

Dit was vroeger echt mijn favoriet een poppenhuis, hier kon ik echt uren mee spelen. Mijn moeder verandere hem vaak met een nieuw vloerkleedje of een leuke nieuw behangetje.

Bij prijskiller.be hebben ze vele leuke keukentjes en poppenhuizen op de website staan.

Article Tags:
Article Categories:
Home · Kidzenzo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..