Kaya sieraden, voor moeder en dochter! En winactie

kaya sieraden

Kaya sieraden,  voor moeder en dochter!

Deze week kregen we een pakketje thuis gestuurd. Voor ik wist wat er in zat was ik eigenlijk al verliefd, want er stond een moeder kind symbool op, die ook verwerkt zit in een tatoeage die ik bij me draag een de liefde tussen mij en Jessie symboliseert.

Toen ik het opgemaakte was ik helemaal verrast, want het pakketje kwam van kaya sieraden, een kettinkje met hangertje waar I love in gegraveerd staat.

Een mooi, subtiel medaillon dat open kan een waar aan de ene kant en foto van Jessie in komt en andere andere kant en foto van mij. Zo zitten we altijd in een hart bij elkaar. Jessie draagt hem nu een het staat haar heel mooi. En bijzonder en persoonlijk sieraad bij mijn meisje om haar hals.

Kayasieraden.nl is en hele leuke webshop met sieraden voor moeder en dochter, voor een hele betaalbare prijs. Wat me meteen opviel is dat het echt met liefde verstuurd word, mooi verpakt in een mooi doosje, een persoonlijk tintje met een kaartje met de quote ‘a little note from me to you’ met een leuk berichtje van Tanja.
Daarnaast kreeg ik er een heel handig zilverpoetsdoekje bij, zo kan ik het sieraad op een zachte wijze schoon maken.

                                                          

Kaya sieraden heeft een grote collectie mama dochter sieraden, baby en kindersieraden, doop en communiesieraden, 3 generatiesets, een kerstcollectie, maar ook sieraden voor zusjes, beste vriendinnen,  babyshowers, verjaardagen, bruid en bruidsmeisjes, oma en zelfs voor de papa’s. Dus voor  iedereen die je dierbaar is kun je hier een sieraad vinden.

Ze hebben oorbellen, kettinkjes, (bedel)armbandjes, geboortesteensieraden en ringen en infinity sieraden. Mooie zilveren sieraden maar ook leren sieraden.

Zoals ze zelf zeggen en ik ook echt kan beamen, ze hebben sieraden voor bijzondere momenten. En wees eerlijk iedere dag mag bijzonder zijn! Voor mij in ieder geval wel, iedere dag gelukkig zijn dat we er mogen zijn en mogen delen met dierbare mensen.

Ik was tot enkele weken geleden nog niet bekend met deze webshop, maar ik raad het nu zeker aan om eens een kijkje te nemen, want mijn ogen beginnen te glinsteren van al dat moois.

Hebben jullie ook een sieraad wat je heel bijzonder vind? Of een sieraad symbool voor de lieve tussen jou en je kind? Wij zijn heel benieuwd! En zo niet, misschien is dit dan wel een heel mooi moment zo met de decembermaand in aantocht om toch een sieraad van Kayasieraden.nl op je verlanglijstje te zetten.

Liefs kim

Dit leuke artikel is  gechreven door Kim van de Meulengraaf. Kim is moeder van dochter Jessie en in haar dagelijkse leven is ze zwemjuf. We vinden het leuk dat Kim ons komt helpen om leuke dingen voor ons testen en leuke uitstapjes voor ons doen. Jullie gaan haar hier dus zeker vaker tegen komen. Kim schreef eerder over de Unicorn zeep en glittersnot en musical de sprookjessprokkelaar

                       

Winactie

Ben jij enthousiast geworden? Dan hebben wij goed nieuws, wij mogen een shop te goed t.w.v. € 40 weggeven.

Wat mag je doen?

Like onze facebookpagina en je mag ons volgen op instagram

Dit artikel delen op facebook vinden we ook erg leuk.

En een reactie achterlaten zodat wij weten dat jij meedoet…..

We hebben een winnaar… Jess van harte gefeliciteerd. Wil jij ons mailen op info@kidzblogger.nl voor verdere info.

Article Tags:
·
Article Categories:
Home · Kidzenzo

Comments

 • Mooi! Wat een leuke sieraden hebben ze! Ik heb een hanger gezien die ik heel graag zou willen met daarop de namen van de kinderen. Loot daarom graag mee, maar doe niet aan FB.
  Volg je wel Bloglovin en het gedeeld met G+.

  Marian B oktober 26, 2017 12:25 pm Beantwoorden
 • Ik zou graag willen winnen voor mijn zusje die zwanger is. Helaas heb ik geen fb.

  Lyn oktober 28, 2017 8:06 pm Beantwoorden
 • Wow ze hebben er zoveel super mooie dingen. Wat een mooi kettinkje. We kunnen er zeker iets moois van uitzoeken

  Kristel oktober 30, 2017 7:02 pm Beantwoorden
 • bling bling helemaal mijn ding

  elisabeth maria martina oktober 30, 2017 7:07 pm Beantwoorden
 • Ik vind die sieraden echt te gek en ik doe heel graag mee..

  Facebook: An Na

  Anna oktober 30, 2017 7:23 pm Beantwoorden
 • Super mooi!! Ook mooi als oma kleindochter sieraad!!

  Astrid vd Meulengraaf oktober 30, 2017 7:59 pm Beantwoorden
  • Hihi echt iets voor jou en de band die je met jessie hebt! Top oma

   Kim november 6, 2017 3:58 pm Beantwoorden
 • Mijn dochter en ik zijn alletwee helemaal weg van leuke sieraden! Ik heb al eens wat rondgekeken bij Kaya en daar gaan we wel iets bestellen denk ik. Hopelijk zelfs iets extra met die fantastische actie!
  Met plezier ga ik voor je delen!

  Inge oktober 30, 2017 8:50 pm Beantwoorden
 • Wat leuk! Ik doe mee hoor 🙂

  Elke oktober 30, 2017 9:47 pm Beantwoorden
 • Supergaaf voor mij en ons meisje kunne. We
  Met de fotoshoot binnenkort allebei dragen

  Patricia de crom oktober 31, 2017 6:40 am Beantwoorden
 • Wauww wat mooi juweetje! voor mijn meisje!. Bling bling is waar ze van houd!Mooi verjaardagskado

  Cindy oktober 31, 2017 9:12 am Beantwoorden
 • Mooie sieraden zeg… Met dat shoptegoed zouden wij een mooie moeder-dochter-set uitzoeken 🙂

  Sharon de Ridder oktober 31, 2017 9:55 am Beantwoorden
 • Dat zou echt Super zijn voor de feestdagen of de 6de verjaardag van mijn dochter op 22 december!
  Onze moeder-dochter armbandjes zijn helaas kapot, dus dan kunnen we mooi nieuwe uitzoeken!

  Patricia Paling oktober 31, 2017 10:19 am Beantwoorden
 • Ja heel leuk. elise wil ook graag inmiddels sieraden dragen net als mama dus dit zou ze echt geweldig vinden. ik laat haar kiezen! ik volg via instagram en fb. liefs melissa

  melissa oktober 31, 2017 10:34 am Beantwoorden
 • Ik ben helemaal enthousiast geworden en loot heel graag mee!
  Een moeder-dochter set lijkt me zo leuk en bijzonder om te hebben.

  Grete Karina november 2, 2017 7:44 am Beantwoorden
 • Doe heel graag mee. Wil heel graag een ketting met de namen van mijn beide meiden erin hebben.

  Alyt van der Heide november 3, 2017 10:55 am Beantwoorden
 • Wow wat een mooie sieraden hebben ze bij kaya sieraden 🙂 ik zou heel graag een sieraad winnen want dan kan ik met mooi voor de feestdagen een sieraad uitzoeken die past bij mijn kerstoutfit. En ik zal hem met trots dragen!

  Jess november 13, 2017 4:11 pm Beantwoorden
 • Prachtige bijzondere collectie sieraden. Mooi om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Ik doe dan ook graag mee.

  Linda Smeets november 15, 2017 10:58 am Beantwoorden
 • Whaaaa superbedankt, ik ga je meteen mailen! Ik ben zo blij!

  Jess november 17, 2017 11:45 am Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..