Mamasieraad… wij hebben een leuke winactie

mamasieraad

De meeste vrouwen houden net als ik van bling-bling ofwel sieraden.  Zelf hou ik vooral van de zilveren sieraden, ik heb altijd al meer met zilver gehad dan met (geel)goud. Ik denk dat, dat komt omdat ik zelf een vrij blanke huid heb en daar vind ik gouden sieraden echt niet mooi bij.

Moederdag

Het is alweer bijna moederdag, weet jij al wat je aan je moeder wil gaan geven? Een mamasieraad is dan wel erg leuk! Maar wat is nu eigenlijk een mamasieraad? Heel simpel een echt mamasieraad bestaat niet, want elke moeder houdt van iets anders.  Wil jij mama verrassen met een uniek cadeau? Dan zijn de sieraden van names4ever echt iets voor jou en je mama! Doordat zij jouw zelf uitgekozen sieraad met naam of tekst in de sieraden graveren is het mamasieraad dat jij uitzoekt uniek en persoonlijk! Er is niks persoonlijker dan een hanger,bedel,armbandje of ring uit te zoeken, die jij mooi vindt en jouw tekst erin te laten graveren.

Naamsieraden

Names4ever is de specialist in naamsieraden. Alle sieraden met een naam erin vind je hier. Of je nu op zoek bent naar een naamketting, een mama sieraad, een letter ketting of een ander uniek naamsieraad, bij Names4ever vind je precies wat jij zoekt! Maar niet alleen voor een ketting bij je hier aan het juiste adres. Ze hebben ook onwijs leuke ringen. Ook bij de ringen kan je van alles doen met je naam of de naam van je beste vriendin of… van je vriendje. Wat je ook voor sieraard zoekt bij Names4ever hebben ze volop keus en zit er vast en zeker iets bij wat jij zoekt.

Winactie

In samenwerking met Names4ever mogen wij een zilveren mamasieraad naar keuze weggeven. Dus wil jij iemand of misschien wel jezelf verrassen met deze leuke winactie? Doe dan zeker mee.

Wat moet je doen om kans te maken op deze gave prijs?

Laat in een reactie weten dat je meedoet aan deze winactie.

Deel het bericht op facebook en tag iemand die dit ook wel leuk zou vinden.

We zouden het leuk vinden als je ons liked op facebook.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Home

Comments

 • Graag voor mijn zusje, die mij weer trotse tante heeft gemaakt 🙂

  au3 april 19, 2017 6:18 pm Beantwoorden
 • Ik doe graag mee
  Facebook: An Na

  Anna april 19, 2017 6:58 pm Beantwoorden
 • Doe heel graag mee. Deze bijv vond ik erg mooi. Maar weet og niet of ik deze daadwerkelijk zou kiezen als ik zou winnen. Zoveel moois daar moet je echt goed voor gaan zitten.https://www.names4ever.nl/product/geboortestenen-hanger-zilver

  Alyt van der Heide april 19, 2017 7:47 pm Beantwoorden
 • Ik zou heel graag een mama sieraad willen winnen voor mezelf 🙂 we hebben de naam van onze dochter al een tijdje vaststaan dus zou met de geboorte over 8 weken leuk zijn om zo kenbaar te Maken hoe ze heet!!

  Esther van den Heuvel april 19, 2017 8:07 pm Beantwoorden
 • Ik doe mee

  Margriet april 19, 2017 10:02 pm Beantwoorden
 • Oh wat gaaf! Ik doe mee, ik hou van sieraden, zeker nu de vakanties weer gepland staan en ik weer meer tijden mijn meisje moet missen is het fijn om een sieraad te dragen wat voor haar en mij staat.

  Kim van de Meulengraaf april 20, 2017 5:54 am Beantwoorden
 • Oohh wat leuk wat een super gave winactie! Doe dan ook graag mee met de loting Zal echt heel gaaf zijn zo een mooie mamasieraad met de naam van ons zoontje van 1.5 jaar en ons meisje die we nog verwachten zou ik zo super fijn vinden en zeker heel speciaal

  Nadia Gard april 20, 2017 7:32 am Beantwoorden
 • ik zou heel graag mee willen doen voor een mooi sieraad met de namen van mijn 3 kinderen

  susan noordergraaf april 20, 2017 8:56 am Beantwoorden
 • Super leuk! Ruime keuze, dus dat zal zeker gaan lukken 😉
  Ik doe dus graag mee 🙂

  Linda Post april 20, 2017 11:15 am Beantwoorden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..