Chazia Mourali vertelt….

Chazia Mourali

Wie is Chazia Mourali?
​Chazia Mourali is bij het grote publiek (ook bij mij) bekend geworden door de Zwakste Schakel. Chazia was de pittige (bitchy) presentatrice. Hierdoor werd ze dan ook door velen als de bitch gezien. Daar kwam verandering in toen zij Char en de Achmea Kennisquiz presenteerde… Ik heb haar mogen ontmoeten en kan je zeggen, dat het een leuke spontane vrouw is en, nee, niets bitchy aan.

​Haar CV is zeer uitgebreid, van presentatrice, Radio DJ tot journalist…

​Chazia is moeder van dochter Jasmijn en is getrouwd met neurochirurg Marc Schroder.

We hebben elkaar ontmoet bij de première van Dolfje Weerwolfje. Ga je vaak naar premières met je dochter?
Regelmatig, ja. Ook naar opera of ballet voorstellingen waar geen pers is. Ik kies wat mij persoonlijk aanspreekt.

Als bekende Nederlander staan de fotografen altijd klaar om foto’s van je te maken. Hoe doe je dit met je dochter, wil je haar zoveel mogelijk uit de publiciteit houden?
Ja, maar liever een geposeerde foto op een leuke première waarmee ik bevriende theatermakers of filmmakers een plezier mee doe, dan een stiekeme in de stad. En Jasmijn vindt het best leuk om aandacht te krijgen. Heeft ze van haar vader denk ik, haha!

Hoe ziet jullie ideale vakantie eruit?
Dat verschilt per jaargetijde. We zijn dol op Italië, maar ook op Londen, of Richmond in de Amerikaanse
staat Virginia, waar vrienden wonen met 4 kinderen. Als Jasmijn wat te spelen heeft, is ze blij.

Hoe combineer je werk en de aandacht voor je dochter?
Jasmijn gaat bijna altijd vóór. Ik heb gelukkig een netwerk van vrienden die haar kunnen opvangen als het echt niet anders gaat. Maar ik heb bewust geen nanny genomen en bewust geen radio programma in de avond gedaan, wat mijn familieleven zou schaden. Ik ben dol op mijn meisje!!!

Ga je wel eens de deur uit zonder make-up?
Zo vaak, haha! En daar maken de bladen dan weer heel lelijke foto’s van, met gemene stukjes tekst.
Maar vrijheid, blijheid, ik ben wie ik ben en ik denk dat andere moeders dat goed snappen. Ik begrijp zelf niet hoe sommige beroemde dames van die lange gel-nagels met een baby kunnen combineren. Lange nagels en
luiers verschonen lijkt me zo’n lastige combinatie…

Hoe belangrijk is gezonde voeding voor je?
Zeer. Ook voor mijn kind. Net als genoeg bewegen, slapen enz. Je gezondheid is de basis voor alles.

Wat wil je absoluut een keer gedaan hebben in je leven?
Oma worden!  Liefst van minstens 2 kleinkinderen.

Wat vind jij dat we zeker moeten weten van jou?
Dat ik in het echt veeeeeeeeel liever ben. Maar dat heb je zelf toch gemerkt?

​Lieve Chazia Super bedankt voor je leuke antwoorden en ja in het echt ben je super lief en leuk!!

​Wil je meer lezen of weten van Chazia Mourali? Kijk dan zeker even op haar webiste.

We interviewden ook:

Ellemieke Vermolen

Geerte Clifford – van den Broek. Lactatiekundige Groningen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *