Freek Vonk heeft een eigen kledinglijn? …

Freek Vonk kledinglijn - Freek Vonk - Shoeby - Shoeby fashion - Freek Vonk jongens kleding

SHOEBY EN FREEK VONK LANCEREN SAMEN EEN JONGENSCOLLECTIE VOOR RANGERS WITH ATTITUDE

Al jaren horen vriendinnen mij tijdens het shoppen mopperen dat er zoveel leuke, schattige, lieve, stoere kleren voor meisjes zijn. Voor jongens was het zeker toen ik bijna 14 jaar gelden jongens moeder werd. Goed zoeken naar leuke en stoere kleding. Gelukkig komen er steeds meer leuke jongens merken bij. En nu heeft Shoeby in samenwerking met Freek Vonk een nog eens een super stoere rangers collectie voor jongens ontwikkeld. Gisteren was de officiële lancering van de Freek Vonk collectie en wij waren erbij …

Milan was zenuwachtig en zat de hele ochtend al te wippen op zijn stoel

Milan was meteen enthousiast toen ik hem de foto’s van de kleding lijn van Freek Vonk liet zien. Toen ik vroeg of hij mee wilde naar de lancering hoefde hij ook niet lang na te denken. En riep meteen volmondig ja. Vriendjes en klasgenootjes wilden ook erg graag met Milan mee. Milan moest eerst naar school. De juf vertelde mij vanmorgen dat Milan gezellig druk was in de klas gister en het alleen maar over zijn bezoekje aan Freek had.

DE COLLECTIE

“Tijdens mijn reizen kom ik altijd veel verschillende dieren tegen. En elk dier heeft zijn eigen unieke verhaal. In deze collectie heb ik besloten neushoorns en krokodillen centraal te stellen. Wat een gave dieren!”, vertelt Freek. In de Shoeby x Freek collectie wordt gebruik gemaakt van coole 3D effecten. Zo is er bijvoorbeeld een knalgroene sweater met daarop een krokodil die zo uit je trui lijkt te lopen. De stoere skinny jeans en de comfortabele jogger zijn voorzien van een grappig tandenprintje, weet jij ze te vinden?

We werden in jungle stijl opgewacht en toen wij ongeveer een kwartiertje binnen waren was de presentatie. Freek vertelde de kinderen enthousiast over zijn reizen en over de kledinglijn. Na de presentatie werden wij op een mini modeshow getrakteerd en na de show kregen we een lekkere lunch/diner.

Milan hoopte zo op een foto …

Wat wel super jammer was, Milan verheugde zich al de hele week op een selfie met Freek. De dame die met Freek mee was beloofde dat hiervoor een speciaal moment was. Helaas toen was Freek al weg voordat er foto’s met de kinderen gemaakt konden worden. Milan en andere kinderen waren echt teleurgesteld. Gelukkig was er van alles te knutselen en vond hij de hapjes erg lekker. En de kleding erg mooi, vooral de jas vond Milan mooi. En hij heeft nog twee shirts die hij graag wil.

ALL MY FRIENDS ARE ANIMALS

“Ik ga natuurlijk vaak op avontuur! En dan wil je kleding hebben die lekker zit, maar je wilt er natuurlijk ook wel cool uit zien!”, aldus Freek. Het jack kan je bijvoorbeeld aan twee kanten dragen. De ene kant vies? Dan draai je het jack toch gewoon om! Aan de ene kant is het een stoer college style bomber jack en aan de andere kant is het jasje gestikt met een krokodillen print. Alle items zijn stuk voor stuk voorzien van opvallende details. Denk aan een coole neushoornprint, grappige teksten en stoere patches. “ALL MY FRIENDS ARE ANIMALS” is een quote die vaak terug komt in de collectie. De te gekke Shoeby x Freek collectie voor adventurous boys is vanaf 16 oktober verkrijgbaar in maat 110/116 tot en met 146/152 in jouw favoriete Shoeby-winkel en op shoeby.nl . Daarnaast ontvang je bij 2 items of meer uit de collectie een te gekke krokodillen sleutelhanger.

BELEEF DE COLLECTIE

Vanaf 16 oktober vind je in alle winkels het speciale Shoeby x Freek doeboekje vol met kleurplaten, quizvragen en foto’s van de collectie. In het boekje vind je ook een speciale marker die de Augmented Reality app activeert. Kom dus snel langs in één van de Shoeby-winkels want op is op! Geen tijd om naar de winkel te gaan? Ga dan naar shoeby.nl en download het doeboekje direct!

FREEK SWIPE FOR ADVENTURES: AR APP

Daarnaast lanceert Shoeby een Augmented Reality app met daarin leuke weetjes over krokodillen en neushoorns, de dieren die centraal staan in de collectie. Door het scannen van een speciale marker in het doeboekje, komt Freek als het ware tot leven vanuit het boekje, hoe cool is dat! Ga samen met Freek mee op een spectaculair avontuur dwars door de wildernis. Om een echte ranger te worden moet je alle vragen over krokodillen en neushoorns goed beantwoorden. Is dat gelukt? Dan ben klaar voor de volgende stap. In een speciale selfiemodus kun jij jouw favoriete dierengeluid opnemen. Als je deze video deelt op social media óf instuurt maak je kans op kaartjes voor ‘Freek Vonk Live – Dwars door de Wildernis’ in AFAS Live tijdens de kerstvakantie.

OVER SHOEBY

Shoeby is één van de snelst groeiende modebedrijven in Nederland. Wat in 1981 op 70 m² begon, groeide in ruim 35 jaar uit tot een omni-channel formule met 225 winkels en een webshop. Bij Shoeby draait alles om de klant; in elke winkel is een personal shopper aanwezig voor perfect en persoonlijk stijladvies. Exclusief bij Shoeby zijn verkrijgbaar: dameslabel Eksept, herenlabel Refill en voor kids het eigen label Jill & Mitch.

Zo grappig het kleine mannetje ziet Freek ineens zitten.

OVER FREEK VONK

Dr. Freek Vonk is Nederlands meest bekende bioloog en wetenschapper. Naar aanleiding van zijn mediaoptredens wordt Freek in 2012 door de Nederlandse Publieke Omroep gevraagd een nieuw televisieprogramma te maken, tegenwoordig onder de naam “Freeks Wilde Wereld”. Hiernaast heeft Freek zijn eigen tijdschrift, ‘Wild van Freek’, een vierwekelijkse uitgave voor alle jongens en meiden die gek zijn op wilde dieren. Eenmaal per jaar geeft Freek meerdere shows in AFAS Live. Tijdens de kerstvakantie zal Freek met zijn nieuwste show “Freek Vonk Live: Dwars door de Wildernis” weer te zien zijn. Daarnaast is Freek oprichter van de stichting No Wildlife Crime, waarmee hij zich inzet voor de strijd tegen stroperij!

Niet met lege handen naar huis …

Milan mocht samen met Dylan een kleding stuk uitkiezen van deze gave collectie. Milan heeft de super gave jas uitgekozen. Deze jas kun je aan twee kanten dragen. En Dylan is voor een lekker zittend en stoere joggingbroek gekozen. Deze krijgen we krijgen ze binnenkort in de juiste maat thuis gestuurd Ze kregen na afloop een super leuke tas mee, met o.a. een veldfles en een gave krokodillen sleutelhanger.

1 reactie

  1. […] Freek Vonk heeft eigen kledinglijn Stinken toilet hoe kom je er vanaf […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *