Goedkope gadgets zijn voor kids het leukste speelgoed ooit..

Goedkope gadgets

Goedkope gadgets zijn voor kids het leukste speelgoed ooit

Een kinderhand is meestal al snel gevuld, toch? Kinderen zijn tegenwoordig super verwend, neem die van mij. De kamers puilen uit van het speelgoed en andere prulletjes die ze afgelopen jaren verzameld hebben. Gelukkig zijn ze wel snel tevreden en blij met alles.  En meestal zijn de goedkope gadgets wel favoriet. Het hoeft voor kinderen niet perse duur te zijn.  En het leuke van goedkope gadgets is dat je het zo een keer kan geven en wat ik zelf vaak doe is het kopen als schoencadeautje.

Walkytalkies

Walkytalkies,  hebben wij ook een paar keer gekocht. Goedkope maar ook duurdere en ze deden het beide goed en waren beide ook even snel kapot. Doe mij dan maar lekker een goedkope gadget. Dan is stuk gaan ook minder erg en kan je nog eens een keertje wat nieuws kopen. En ik moet eerlijk zeggen dat jongens toch echt anders met hun speelgoed omgaan dan meisjes.  Jongens zijn een stuk ruiger!

Het is wel leuk om te zien hoe ze met die walkytalkies door de buurt rennen.  De jongens en soms doen er ook een paar meisje mee, zijn dan verdelen ze zich in twee groepen. Het ene groepje rent dan weg en de andere groep met de walkietalkies moet ze dan zoeken en vangen. Via de walkietalkies hebben ze dan contact met elkaar, waar het groepje is en zo kunnen ze het groepje insluiten en vangen.

Goedkope gadgets

Vaak is goedkoop duurkoop, maar soms ook wel handig. En vaak vinden kinderen die goedkope prulletjes erg leuk. Dit is ook leuk om te gebruiken voor een traktatie. Kinderen vinden het vaak leuk om en iets leuks te krijgen en iets lekkers en vaak kan je hier leuke combinaties mee maken.

En ik gebruik ze vaak als schoencadeautjes

Waar koop jij het liefst een goedkope gadget voor?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *