Bescherm je telefoon met een hoesje

Telefoon

Bescherm je telefoon met een hoesje

Telefoons ze zijn niet meer weg te denken uit ons straat beeld. Op iedere hoek staat wel iemand op zijn of haar mobieltje te kijken.  De ene gebruikt de mobiel voor het bellen, appen, smsen. Maar tegenwoordig kan je zoveel meer met je mobieltje het zijn gewoon echte computertjes geworden. In sommige landen gebruiken ze alleen nog maar hun mobiele telefoon en hebben helemaal geen laptop, computer, ipad of…

Welke mobiel je ook hebt je wil je telefoon graag goed beschermen

Er zijn zoveel leuke hoesjes, echt voor ieder wat wils. Ze zijn er echt in alle kleuren, maar ook in vele printjes. Wat ik zelf erg fijn vind aan een hoesje is dat ik er een paar visite kaartjes en papier geld in kan bewaren. Daarnaast vind ik het ook fijn als er een bandje aan zit dat ik mijn mobiel om mijn pols kan doen.  Maar je kan er ook voor kiezen om een leuke tasje als hoesje te hebben, het nadeel daarvan vind ik dat je, je telefoon uit het hoesje moet halen om te gebruiken. En juist tijdens het gebruiken is de kans groot dat je de telefoon laat vallen.

Vallen

Zeker voor mijn kinderen vind ik een goed telefoonhoesje erg belangrijk. Ze spelen verschillende spelletje op hun mobieltjes. Ze spelen ook buiten spelletjes zoals pokemon. En ja de telefoons vallen regelmatig! En dan kan ik je vertellen dat ik heel erg blij ben dat er dan een goed en stevig hoesje om heen zit.

Ja ook ik laat mijn mobiel wel eens vallen, en zonder hoesje was mijn telefoon al lang kapot geweest. Zonder hoesje gebruik ik mijn telefoon dan ook echt niet.

iPhone 7

Met de iPhone 7 heeft Apple wederom een parel onder de smartphones op de markt gebracht. Alhoewel het toestel dezelfde afmetingen als zijn voorganger heeft, is de processor, zowel als de camera, voorzien van een flinke upgrade. Naast de technische update is dit toestel verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, vooral de zwarte versie van de iPhone 7 is enorm in trek. Mede hierdoor staat ook dit model weer bovenaan in de lijst van meest populaire toestellen. Ben jij in het gelukkige bezit van dit toptoestel? Dan is het geen overbodige luxe je peperdure iPhone 7 te beschermen met een iPhone 7 hoesje van Hoesjes Outlet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *