Schattige babykleertjes

Schattige babykleertjes

De meeste babykleertjes vind ik echt onwijs schattig. Met drie jongens in huis vind ik jongens kleding dan ook vooral heel erg stoer. En meisjes kleding is echt te schattig. De zoetsappige kleurtjes en schattige stofjes. Vrolijke rokjes en lieve jurkjes.

Beebielove

Het merk Beebielove gevestigd in Eindhoven ontwerpt eigenzinnige en schattige baby- en kinderkleding. De collectie voor jongens en meisjes bestaat uit tops, shirts, vestjes, broeken,jassen en badkleding. Voor de meisjes is de collectie uitgebreid met hippe rokjes en jurken. Voor de allerkleinste heeft Beebielove jumpers met gave teksten en super zachte mutsjes.

De collectie babykleding van Beebielove is bij Vip-Kidz verkrijgbaar in de maten 50 t/m 104

Het merk Beebielove is het kleine zusje van het kinderkledingmerk Little Miss Juliette voor meisjes.
Deze collectie is bij Vip-Kidz verkrijgbaar in de maten 98 t/m 152

Meer keus voor meisjes

Als jongensmoeder merkte ik al snel dat er veel en dan ook echt veel meer keus was voor meisjes kleding. De rekken hingen er vol mee. Toen mijn eerste zoon geboren was, was er nog niet zoveel keus in mooie jongens kleding. Gelukkig veranderde dat door de jaren heen.  Bij mijn eerste zoon was ik vooral erg van van Villa Happ, ik vind het dan ook nog steeds erg jammer dat het merk niet meer bestaat. De afgelopen twaalf jaar zijn er steeds meer leuke jongenskleding merken bijgekomen.

Stoere jongens kleding

De afgelopen jaren zijn er veel leuke en stoere betaalbare jongens kleding bijgekomen. Dat betaalbare bevalt mij erg goed. Met drie jongens in huis weet ik dat kwaliteit belangrijk is en daarom vind ik het dan ook niet erg om te betalen voor kwaliteit. Zelf heb ik inmiddels mijn vaste merken gevonden. Naast het feit dat het betaalbaar moet zijn en ook nog eens een goede kwaliteit moet hebben. Moet het ook nog eens goed bij het kind passen. Zo past bij Dylan kledig met een werkje en zelfd drukke kleding erg goed. Terwijl Justin vooral rustige en ff kleding het mooiste staat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *