Sylvanian Families: Het ballettheater

Sylvanian Families: Het ballettheater

Sylvanian Families

Het is alweer een paar maanden gelden dat Milan kennis maakte met de Sylvanian Families. Deze familie bestaat sinds 1985 de diertjes zijn een unieke, schattige serie karakteristieke dierlijke personages die leven, werken en spelen in de idyllische Sylvanian Wereld. De schattige, verzamelbare figuren komen oorspronkelijk uit Japan en begonnen zich in 1987 uit te breiden over de wereld. Wist je dat de familie momenteel in meer dan 65 landen verkocht wordt. Alle families wonen in Sylvanian Village, hier geniet iedereen van de vrije natuur. De Sylvanian Familie is gebaseerd op het dagelijkse leven, met veel comfort. Zo zijn er allerlei activiteiten te beleven. Zo worden kinderen steeds gestimuleerd om een ander verhaal te spelen met de familie. Er zijn veel leuke familie en er  zijn verschillende thema’s zoals vakantie, winkelen, werken, school,crèche en een balletstudio.

Meer over de families en onze eerste ervaring kan je lezen in ons vorige artikel in dit artikel stelden wij o.a de Sylvanian families al aan jullie voor.

 

Sylvanian Families Het ballettheater

Zoals jullie al eerder konden lezen, speelde ik zelf vroeger graag met de Sylvanian dieren. Toen wij twee weken geleden de balletstudio kregen toegestuurd was ik dan ook meteen verkocht. Milan vond het niet meteen heel erg leuk… al die ballerina’s, maar er samen mee spelen vond hij wel erg leuk.

          

Het ballettheater

Meteen toen ik de doos met het ballettheater zag, was ik onder de indruk. Wat een super schattige set. De set bestaat uit het ballettheater, en een speciaal Chocoladekonijn meisjes figuurtje die balletschoentjes en een tutu draagt en die exclusief verkrijgbaar bij deze set is.

In het theater zit een draaiend podium waar maximaal drie figuurtjes op kunnen staan. Door aan de hendel te draaien laat je de figuurtjes ook echt dansen. En wat het nog veel leuker maakt er zit ook muziek in het theater. Het theater kan muziek van Het Zwanenmeer en de Notenkraker afspelen, wat je balletshow nog klassieker maakt. Je kan ook een smartphone aansluiten op het theater en je eigen favoriete muzien in het theater laten afspelen.

Het is een echt theater waar de ballerina’s ook een show voor het publiek kunnen geven. Hier kunnen ook weer verschillende verhalen bij bedacht worden. in het theater kan ook een toneelstukken opgevoerd worden of een coole modeshow gehouden worden.  Milan vond het wel erg leuk om kaartjes voor de shows te gaan verkopen.

Sylvanian Families: Het ballettheater

Ijsbaan

Het theater kan in een handomdraai veranderd worden in een echte ijsbaan. Het podium kan namelijk omgedraaid worden en is het een gave schaatsbaan (schaatstheater). Er is ook een speciaal setje ice skating friends (schaatsvrienden), dit setje bestaat uit twee figuurtjes, Meisje Chocoladekonijn en Meisje Zijdekat  in bijpassende winterkleding met schaatsen en speciale standaarden. Er zitten bijpassende schaatsen bij en standaarden zodat ze op de ijsbaan in het theater kunnen schaatsen.

Ballerina’s

Naast het Chocoladekonijn zijn er nog twee ballerina’s, deze zijn in een aparte set verkrijgbaar. De set Balletvrienden bevat Meisje Wit Konijn en Meisje Perzische Kat in mooie tutu’s. Deze speciale figuren dragen balletschoentjes. Er zitten ook speciale standaarden voor figuren bij. De speciale standaard kan worden gebruikt om de figuren verschillende poses te laten doen in je balletspel.

 

De Sylvanian Families zijn erg leuk om bijvoorbeeld voor sinterklaas te geven. Wil je meer weten of kijken wat er nog meer te koop is, kijk dan even op de website of op de facebookpagina van de Sylvanian Families….

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *