Mijn 5 favoriete kinderkleding merken

5 favoriete kinderkleding merken

Mijn 5 favoriete kinderkleding merken

Iedereen heeft wel een paar merken die zijn of haar favoriet zijn. Zo heb ik er ook een aantal die echt mijn favoriet zijn. Afgelopen weken heb ik deze vraag meerdere keren gekregen, welk merk is dan jouw favoriete merk voor de boys? Zelf koop ik graag merk kleding, verwend? Nee ik zie het niet als verwend. Waarom koop ik het dan wel? 1 de merk kleding blijft langer mooi, en kan ik daardoor heel makkelijk nog een 2e of zelfs een 3e ronde laten meegaan.

Vingino

Vingino is echt één van mijn favoriet merken. Justin is echt een boy die rustige kleding (lees effen) mooi staan en Dylan kan juist wel wat printen gebruiken. En Milan is een echte mengelmoes van zijn broers. Zelf shop ik het liefst in de uitverkoop, dan zijn de prijzen prima. Vorig jaar was ik met een vriendin aan het shoppen en zij had echt zoiets van waarom koop je de dure shirts? In de uitverkoop is een shirt tussen de € 10 en € 15 (een gewoon effen shirt), dat vind ik zelf niet echt duur. Zeker omdat de boys de kleding best lang kunnen dragen voordat ze eruit gegroeid zijn. En nog een goede reden is dat ik het zo over kan dragen naar de volgende. Het blijft gewoon erg mooi en dat heb ik bij bijvoorbeeld de WE niet. Kleuren worden snel vaal, dat vind ik echt zonde. En nog een nadeel is dat er meerdere kinderen in deze kleding lopen. Ik shop dus wel altijd tijdens de sale, ik kan mijn geld immers maar één keer uitgeven.

Name-it

Name-it is één van mijn favoriete spijkerbroeken merken. Ze hebben veel modellen en mooie kleuren. De spijkbroeken (jeans) zijn betaalbaar en blijven ook lang mooi. Soms koop ik er ook wel eens een shirt of trui van en die blijven ook lang mooi.

Cars

Cars was vroeger naast Levi mijn spijkerbroeken merken. Ik vind de spijkerbroeken voor de boys ook erg mooi van Cars. Deze spijkerbroeken blijven echt heel lang mooi en netjes. En nee ik ga niet zeggen dat ze niet stuk te krijgen zijn, want dat zijn alle broeken.

Z8

Z8 (zacht), daar koop ik niet vaak iets van, maar toen de jongens nog klein waren kocht ik daar wel e.e.a van . Ik vind het nu vooral een mooi merk voor meisjes.

VillaHap

En dan is er een merk wat ik echt super mis! dat is VillaHap. Toen Justin een paar maanden was kwam ik daar voor het eerst en zonder het te weten bleek het sale zijn alles wat 50% korting. Alles vond ik mooi daar, ik heb twee setjes nu nog steeds en die zijn echt mooi. Deze setjes zijn door alle drie de boys regelmatig gedragen. Ik bewaar niet veel kleding maar deze setjes zeker wel. De kwaliteit van de kleding was echt goed en bleef ook echt mooi. Ik heb dan ook echt een traantje weg gepinkt toen ik hoorde dat alle winkels weggingen. Het was echt heel betaalbaar en de kleding was mooi en stoer. Het was een mooi merk voor zowel jongens als meisjes!

Wat is jouw favoriete merk?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *