De najaarstrends voor jongens

najaarstrends voor jongens

De najaarstrends voor jongens

Shoppen is iets wat ik erg leuk en fijn vind. Helaas heb ik niet altijd de tijd (lees: Ik neem er niet altijd de tijd voor), om de stad in te gaan.  Shoppen online is dan een uitkomst. de grote webshops kennen we allemaal wel, zelf vind ik het leuk om nieuwe webshops te ontdekken tijdens het shoppen online.

Wat zijn dan de najaarstrends?

Dit najaar gaan de boys weer super stoer naar school. Zo zien we grote dierenkoppen, prints van landschappen, camouflage en veel donkere kleuren in de collecties.

Jongens gaan bijvoorbeeld op avontuur met deze stoere trend. Zo zien we donkere shirts of sweaters met mooie dieren(tijger)prints zijn dit najaar namelijk helemaal hip. Zo mag een grote dierenkop als eyecatcher op een shirt of trui van de jongen mannen dan ook niet ontbreken. Weet je hoe je de dieren look helemaal compleet maakt? Dat doe je met een stoere muts, grijze jeans en stevige schoenen!

Ben jij of je zoon geen dierenkoppen fan? Geen probleem, want niet alleen de tijgerkoppen doen het goed dit najaar. Wat dit najaar ook helemaal hip is zijn de toffe landschappen op de kleding van onze boys.  Global nature is de naam van deze trend en de inspiratie hiervoor is de Nomadic Traveling Style. De look laat zich goed combineren met een gave pet, stoere jeans en fijne sneakers.

En dan is er nog een derde trend voor de wat ruigere boys. Deze trend is een mengelmoes van een andere andere trend met veel donkere kleuren. Je kan hierbij denken aan leger groens shirts met geruite overhemden, een donkere trui met een geruit borstzakje of juist met all over camouflage prints. Deze trend maak je dan ook helemaal af met een bomber jack, een donkere jeans en gave sneakers.

De jongens zijn klaar om te shinen!

Tegenwoordig vind ik het niet zo lastig meer om mooie, stoere en natte jongenskleding te vinden. Dat vond ik een paar jaar geleden nog wel!

Welke trend past het beste bij jou boy(s)?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *