Vakantiepark Resort Arcen

Vakantiepark Resort Arcen

Vakantiepark Resort Arcen

Wil jij er tijdens de feestdagen even helemaal uit? Dan ben je in Limburg aan het juist adres. Via Liefde voor Limburg hebben wij afgelopen weekend nogmaals kennis mogen maken met de gastvrijheid van Noord Limburg. Deze keer mochten wij een weekend in Resort Arcen verblijven.

Resort Arcen heeft allemaal verschillende huisjes die lekker ruim van binnen zijn. Je kan van te voren precies zijn welk huisje je boekt. Ze staan allemaal tot in detail op de website. Je weet dus van te voren precies wat je krijgt. Het viel mij echt op dat de huisje ruim zijn! De woonkamer is ruim en een fijne grote eethoek. Een lekkere ruime achtertuin. Aan de voorkant van de huisjes liggen ook kleine grasveldjes. Helaas laten mensen hier graag hun hondjes uit.

Zwembad

De boys hebben zich prima vermaakt in het zwembad. Springen, duiken en zwemmen ze konden er geen genoeg van krijgen en wilden dan ook nog lang  niet uit het water komen.

In de zomer is er ook een lekkere zwemvijver.

   

Kinderboerderij

Er is ook een kinderboerderij aanwezig. Hier zijn wij niet echt geweest, omdat onze boys dat niet zo heel erg leuk vinden. Je kan de dieren voeren met voer uit de automaat of tijdens het voeren met het animatieteam.

Animatie

Bij het ophalen van de sleutel kreeg ik ook een mapje met o.a. de zwemkaarten en wat er allemaal te doen is op het park. Wat mij meteen opviel was de uitgebreide animatielijst. Ze organiseren echt veel leuke dingen voor de kinderen en in de avond voor de volwassenen. Elk weekend is er een uitgebreid programma en in de vakanties ook op andere dagen. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen.

Mini-club

De mini-club hoort bij het animatieteam. De mini-club zit in op de onderverdieping in het centrum gebouw. Zelf zijn wij hier door ons volle programma niet geweest.

Dit is nog maar een korte greep uit het assortiment van wat er te doen is op het park. Ook in de omgeving zijn er veel leuke dingen te doen en meerdere lekkere restaurants.

Wij hebben afgelopen weekend wederom genoten van de Limburgse gastvrijheid.  Limburg heeft ieder seizoen zijn charmes.

Wat wij afgelopen weekend allemaal beleerd hebben delen we de komende weken met jullie. Mocht je er in de kerstvakantie al heen gaan. Deze leuke plekken hebben wij tijdens een eerder bezoek(en) aan Noord Limburg bezocht:

 

1 reactie

  1. […] verbleven in Resort Arcen en hebben hier o.a. heerlijk […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *