5-senses collectie van Sophie de giraf

5-senses collectie van Sophie de giraf

Sinds de allereerste Sophie de giraf 60 jaar geleden het licht zag, heeft ze wereldwijd al zo’n 70 miljoen kinderen getroost bij doorkomende tandjes. En nog steeds wordt het populaire Franse babybijtspeeltje op precies dezelfde wijze gemaakt: van 100% natuurrubber en handbeschilderd met eetbare verf.

Stimuleert alle vijf zintuigen

Sophie de giraf is ontworpen om alle vijf zintuigen van een baby te stimuleren. Haar lange benen en nek maken haar gemakkelijk vast te houden en vast te pakken, waardoor de tastzin van baby’s wordt gestimuleerd. Het gebruik van natuurlijk rubber zorgt voor een aangename geur en nodigt uit tot sabbelen en bijten, wat de smaak en het gevoel prikkelt. De karakteristieke vlekken van Sophie zijn visueel stimulerend voor baby’s, terwijl het vrolijke piepgeluid het gehoor prikkelt. Zo biedt Sophie de giraf niet alleen troost bij doorkomende tandjes, maar draagt ze ook bij aan de ontwikkeling van de zintuigen van baby’s.

Muzikaal plezier met de 5-Senses muzikale speelballen voor baby’s!

Het stimuleren van de zintuigen van een baby is een cruciaal onderdeel van hun vroege ontwikkeling, en wat is er nu beter dan plezierige geluiden om hun gehoor te prikkelen? Daarom presenteren we met trots de 5-Senses Muzikale Speelballen, een set van drie vrolijke speelballen ontworpen om het gehoor van uw kleintje te stimuleren op een leuke en boeiende manier.

Natuurlijk rubber voor veilig speelplezier

Bij de ontwikkeling van de -Senses stond de veiligheid van uw baby voorop. Daarom zijn de 5-Senses producten gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Dit materiaal is niet alleen zacht en gemakkelijk vast te pakken, maar het is ook vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor u met een gerust hart kunt spelen. Deze ballen zijn speciaal ontworpen met kleine handjes in gedachten en zijn licht genoeg om door uw baby te worden vastgehouden en verkend.

Drie unieke geluiden voor verkenning

De 5-Senses Muzikale Speelballen bieden een schat aan auditieve stimulatie met hun verschillende geluiden:

  1. De Groene Bal: Knijp erin en luister naar het zachte geluid van verfrommeld papier. Dit prikkelt het gehoor van uw baby en introduceert hen in de wereld van zachte, tactiele geluiden.
  2. De Witte Bal: Schud deze bal en laat het belletje rinkelen. Het heldere, vrolijke geluid zal de nieuwsgierigheid van uw baby wekken en hun interesse voor beweging en geluid aanmoedigen.
  3. De Gele Bal: Geef deze bal een zachte knijp en hoor het vrolijke piepje. Het piepende geluid zal uw baby verrassen en hun tastzin en motorische vaardigheden helpen ontwikkelen.

Een wereld van textuur en vorm

Het Textuur Blok is gevormd in schattige Sophie de Giraf-figuren, waaronder kleine giraffenvoetjes en het geliefde giraffenhoofdje van je kindje. Elke zijde van het blok heeft een andere textuur om te ontdekken, variërend van zacht en geribbeld tot knisperend en gestructureerd. Dit biedt je baby een rijke variëteit aan tastervaringen die de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden en bewustzijn bevorderen terwijl ze spelen.

Perfecte afmeting voor kleine handjes

Met een afmeting van 7,5 cm is het Textuur Blok perfect afgestemd op de grijpkracht van kleine handjes. Je baby kan het blok gemakkelijk vasthouden en manipuleren, wat hun hand-oog coördinatie versterkt en hen helpt hun tastzin te verfijnen.

Een visuele reis voor baby’s met de magische spiegel

Vanaf de geboorte tot 24 maanden ondergaat de visuele ontwikkeling van je baby talloze fases. Om dit proces te ondersteunen en te verrijken, introduceren we met trots de Magische Spiegel – een speeltje dat speciaal is ontworpen om het gezichtsvermogen van je kleintje te bevorderen en te stimuleren gedurende deze belangrijke eerste twee levensjaren.

De visuele reis van je baby begint met eenvoudige contrasten. In de eerste maanden na de geboorte is je baby gefascineerd door zwart-witcontrasten, en de magische spiegel biedt dit fascinerende visuele element. Naarmate de maanden verstrijken, verschuift de aandacht van je baby naar zijn eigen spiegelbeeld, wat een cruciale mijlpaal is in de visuele ontwikkeling. Tegen de tijd dat je baby 1 jaar oud is, ontdekken ze de wereld van kleuren.

Een Spiegel Met Opties

Wat de magische spiegel zo bijzonder maakt, is het natuurlijke rubberen frame dat eenvoudig kan worden aangepast. Hiermee kun je de lens van de spiegel gemakkelijk wisselen, en je hebt de keuze uit niet alleen een standaard spiegel, maar ook drie transparante lenzen in de kleuren blauw, geel en roze. Op deze manier kun je de visuele stimulatie aanpassen aan de specifieke ontwikkelingsfase van je kindje.

Geschikt vanaf de geboorte

De Magische Spiegel is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte. Hierdoor kun je vanaf het prille begin beginnen met het ontwikkelen van het visuele vermogen van je baby, terwijl ze de wereld om hen heen verkennen en ontdekken.

De perfecte speelbal voor baby’s ontwikkeling!

In de prille stadia van hun leven hebben baby’s voortdurende stimulatie en verkenning nodig om hun zintuigen te ontwikkelen en hun wereld te begrijpen. Daarom introduceren we met vreugde de Senso Ball, een speelbal die speciaal is ontworpen om de zintuiglijke ontwikkeling van de allerkleinsten te bevorderen en te prikkelen.

Een speelbal vol zintuiglijke opwinding

De Senso Ball is een visueel feest voor de zintuigen van je baby. Met zijn levendige kleuren en verschillende texturen, waaronder sterren, stippen en strepen, biedt de bal een breed scala aan zintuiglijke prikkels. Deze prikkels stimuleren het gezichtsvermogen en de tastzin van je kleintje, terwijl ze de fascinerende wereld om hen heen beginnen te verkennen.

Nieuwsgierigheid en motoriek ontwikkelen

De Senso Ball is meer dan alleen een mooie bal. Met acht handige gaten nodigt hij je baby uit om hun kleine vingers te gebruiken en te ontdekken. Terwijl ze hun vingers in de gaten steken, ontwikkelen ze niet alleen hun nieuwsgierigheid en fijne motoriek, maar leren ze ook over oorzaak en gevolg – een cruciale mijlpaal in hun ontwikkeling.

Licht, ergonomisch en gemakkelijk vast te grijpen

De Senso Ball is ontworpen met het comfort van zowel ouder als baby in gedachten. Hij is licht van gewicht, ergonomisch gevormd en heeft twee handige handgrepen, zodat kleine handjes de bal gemakkelijk kunnen vastgrijpen en vasthouden. Dit maakt de Senso Ball een perfect speelmaatje voor je kleintje, of ze nu liggen, zitten of kruipen.

Geschikt vanaf 3 maanden

De 5-Senses collectie is perfect voor baby’s vanaf 3 maanden en ouder. Met uitzondering van de magische spiegel deze is geschikt vanaf geboorte. Dit is een cruciale fase in de zintuiglijke ontwikkeling van een kind.

Dit is ook leuk om te lezen:

1 reactie

  1. […] 5-senses collectie van Sophie de giraf […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *