Pokémon transformeert Pokéween

Pokémon transformeert Pokéween

Pokémon transformeert speciaal voor Halloween tot Pokéween met lancering van Pokémon Trading Card Game: Trick or Trade BOOster bundle.

The Pokémon Company International stelt Trainers met de lancering van de nieuwe Pokémon Trading Card Game (TCG): Trick or Trade BOOster Bundle in de gelegenheid om deze griezeltijd Pokéween te vieren.

Trick or Trade BOOster Bundle

De Trick or Trade BOOster Bundle bevat een keur aan mini-booster packs die kinderen en hun ouders een leuk alternatief bieden voor langs de deuren gaan en om snoep te vragen. In elke Trick or Trade BOOster Bundle zitten drie kaarten uit de Pokémon TCG met een pompoenafdruk van Pikachu en nieuwe kaarten voor 2023, waaronder de populaire Pokémon Pikachu en Mimikyu.

De geliefde Pokémon Trading Card Game blijft

“De geliefde Pokémon Trading Card Game blijft een van de meest gewilde spellen voor kinderen en gezinnen”, aldus Barry Sams, Vice President van de Pokémon Trading Card Game bij The Pokémon Company International. “Na het succes van de Trick or Trade BOOster Bundle in 2022 in de VS kunnen halloweenvierders zich dit jaar niet alleen weer verheugen op de Pokémon TCG als halloweenbuit, maar kunnen ze ook op verschillende manieren Pokéween vieren met ons vervolg van deze griezeltijd.”
 
Trainers kunnen voor meer informatie en het allerlaatste nieuws naar Pokemon.com/Pokeween gaan. Deze pagina zal begin oktober worden bijgewerkt voor Pokéween 2023. Daarnaast kunnen fans het feest online ook vieren via #Pokeween.
 
Ga voor meer informatie over de Pokémon TCG naar Pokemon.com/TCG.

Dit is ook leuk om te lezen:

2 reacties

  1. […] Pokémon transformeert Pokéween […]

  2. […] Pokémon transformeert Pokéween […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *