Binnenspeeltuin BoegaFun

Boege Fun Binnenspeeltuin

Binnenspeeltuin BoegaFun

klimmen, klauteren, ravotten, glijden en nog veel meer… Bij BoegaFun kunnen kinderen zich even lekker helemaal uitleven. Justin, Dylan en Milan vinden een binnenspeeltuin altijd helemaal geweldig. Ze wisten dan ook niet hoe snel ze hun schoenen moesten uitrekken toen we eenmaal binnen waren.

Spelen

Er is een speciaal baby/peuter gedeelte voor kinderen tot 4 jaar. Zij kunnen hier rustig klimmen en klauteren en spelen, zonder ondersteboven gelopen te worden door de grote kinderen.
Onze boys wisten niet hoe snel ze op de klimtoren moesten klauteren en er dan weer vanaf te glijden. Daarna gingen ze de klimkooi in. Daar is het klimmen, klauteren en lekker glijden van de glijbanen. Na een poosje ontdekten ze de grote blokken, dit zijn grote legoblokken. Dit vinden ze ook altijd erg leuk en er werd dan ook meteen lekker gestapeld en gebouwd. verstoppertje met tikken spelen vonden ze wel het aller leukste.
Boven is er een soort doolhof in het donker. Dit is met glow in the dark opgelicht, dit is natuurlijk perfect om verstoppertje te spelen.
De jongens waren na 3 uurtjes nog lang niet uitgespeeld. Echt een aanrader dus om hier lekker met de kids naartoe te gaan.

Eten en drinken
Bij de balie kan je van alles bestellen op de tafels ligt een kaart (menuboekje). Hierin staan allemaal lekkere drankjes zoals: Verschillende soorten thee, meerdere soorten koffie, frisdranken. Ook de snack kaart was uitgebreid, je kan er zelfs speciale kidsboxen (happy meals) kopen. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Zelf vond ik dat er veel keus was en bij de balie ligt een allergie lijst.
Toiletten en baby verschoningsruimte
De toiletten en de babyruimte zijn apart van elkaar, dat vind ik ook weer erg handig. In de verschoningsruimte is een magnetron aanwezig, ideaal.
De ruimte
De ruimte is 2000 m²  lekker ruim dus. Er zijn voldoende stoelen en tafels aanwezig voor de papa’s en mama’s (of opa, oma, oppas etc.). Er is veel glas aanwezig in het pand en hierdoor is er voldoende licht aanwezig.

Extra beveiligd
Afgelopen jaren heb ik verschillende binnenspeeltuinen bezocht en bij sommige konden ze zo naar buiten lopen. Bij de ander is er een hek wat met een drukknop open kan. Milan is hier een keertje onderdoor gekropen. beveiliging vind ik dan ook erg belangrijk. Zeker omdat de kinderen alle kanten op rennen en klimmen. Bij BoegaFun is het extra beveiligd en dat geeft mij als moeder een goed gevoel. Er is een hek, waar ze niet onderdoor kunnen. Dit hek gaat open door op een knopje te drukken. En dan komt de extra beveiliging, de buitendeuren gaan niet zomaar open. Hier zit ook een drukknop om de deur te openen.
Openingstijden:
Maandag 9.30 uur – 18.00 uur
Dinsdag 9.30 uur – 18.00 uur
Woensdag 9.30 uur – 18.00 uur
Donderdag 9.30 uur – 18.00 uur
Vrijdag 9.30 uur – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 uur – 19.00 uur
Zondag 10.00 uur – 19.00 uur
Vakanties & Feestdagen 10.00 uur – 19.00 uur

                     

Handig om te weten:

BoegaFun Venray
Keizersveld 55
5803 AP  Venray

Tel: 0478 – 79 65 10
info@boegafun.nl

www.boegafun.nl

Er is gratis WIFI aanwezig.

Op de website www.liefdevoorlimburg.nl kan je o.a. nog meer leuke uitsapjes vinden.

    

Wij verbleven in Resort Arcen en hebben hier o.a. heerlijk gegeten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *