Speelgoed

Speelgoed

Speelgoed

De feestdagen liggen inmiddels alweer eventjes achter ons.  Veel kinderen hebben meerdere leuke cadeautjes gehad voor Sinterklaas. Niet iedereen vierde sinterklaas. Zelf vind ik het nog geweldig om te zien hoe de kinderen opgaan in de cadeautjes die ze krijgen. Milan gelooft nog in sinterklaas dat maakt het extra leuk. Dit jaar is het laatste jaar dat hij nog in sinterklaas gelooft denk ik. Justin en Dylan helpen mij soms met het uitzoeken van de cadeautjes. Gezellig samen shoppen en daar hoort ook wat lekkers bij. Heel gezellig vind ik deze koopavonden altijd.

Kerst met cadeautjes

Steeds vaker hoor ik om mij heen dat ze geen sinterklaas meer vieren. De kinderen zijn dan alweer een stukje ouder en dan vieren ze kerst. Vroeger deden wij dat ook thuis. Heel gezellig zag dat er dan altijd uit… De cadeautjes onder de kerstboom. Sinterklaas gaan wij zeker nog een paar jaartjes vieren, ik denk dat het na dit jaar wel een andere invulling gaat krijgen. En kerst gaan we dan ook een beetje vieren met cadeautjes. Ja je leest het goed en en dus. Iets minder sinterklaas en iets meer kerst.

Speelgoed

Een kinderhand is al snel gevuld luidt het spreekwoord. Is dat wel zo? Als ik kijk wat sommige ouders uitgeven aan sinterklaas cadeautjes! Kinderen vinden het erg leuk om veel pakjes uit te pakken. Op www.lobbes.nl kan je altijd veel soorten cadeautjes (speelgoed) vinden. Van goedkoop tot duur. Zelf kopen ik daar ook graag uitdeel cadeautjes. Dit is ideaal met de verjaardagen van de kids. Niet alleen voor het kinderfeestje, maar ook voor de traktatie op school.

Korting

Uiterverkoop ik ben er net als vele van jullie ook dol op. Dit is een perfecte peroide om het gaan shoppen. Kleding, speelgoed etc… allemaal met minimaal 50% korting. Vooral veel kleding is nu in de uitverkoop. Ja het is super raar, maar de wintercollectie gaat er nu alweer uit en de zomercollectie komt er langzaam maar zeker alweer in. Niet alleen in het centrum is het uitverkoop, ook veel webshops hebben nu uitverkoop en leuke kortingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *