Cartoonito heeft weer leuke nieuwe series

Pad en zijn vriendjes

Gedurende de maand september komt de tv-zender Cartoonito weer met de leukste series voor het jongste publiek die altijd een educatieve insteek hebben. Een daarvan Lu

Lu and the Bally Bunch

Lu is een klein lieveheersbeestje dat net naar de kleuterschool is gegaan met haar nieuwe vriendjes. Samen verkennen ze hun gloednieuwe sociale leven via spel, muziek, grote gevoelens en nog meer plezier.

Batwheels

Vanaf 4 september kun je elke dag om 16:30 uur kijken naar Batwheels.

Stap in en maak die gordel vast!  Ze zijn tot leven gewekt om Gotham City te helpen verdedigen. De heldhaftige Batwheels worden in hilarische grappen en verbazingwekkende actie geduwd terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap, en zo veel meer.

Batwheels is een geanimeerde, superheldenserie voor kleuters, met in de hoofdrol misdaad bestrijdende voertuigen en DC-superhelden.

Pad en zijn vriendjes

Nieuwe avonturen langs de rivier voor de boekpersonages Mol, Rat en Pad, met de nadruk op de waarde van gemeenschap, vriendschap en respect. De serie is gebaseerd op de Britse klassieke roman “The Wind in the Willows” van Kenneth Grahame.

Cartoonito

Cartoonito is het moment in de dag voor humor en plezier. Ze brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the LemmingsThe Happos Family en Oddbods.
 
Cartoonito is in Europa beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. Cartoonito is een merk van Turner, een WarnerMedia bedrijf.
 

In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl

Winactie ….

Wij mogen in samenwerking met Cartoonito een leuk pakket weggeven. Wil jij kans maken op dit toffe pakket? Volg ons dan op facebook en extra kans als je het artikel deelt op social media, vergeet ons dan niet te taggen anders zien we het niet.

Laat ook zeker een reactie achter hier op de website.

Cartoonito pakket:

  • Cartoonito rugzak 1x
  • Lucas de spin puzzle 1x
  • Bugs bunny builders placemat 2x
  • Batwheels zonnescherm 2x
  • Batwheels tote bag 1x

Dit is ook leuk om te lezen:

1 reactie

  1. […] Cartoonito heeft weer leuke nieuwe series […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *