Dokter Bibber Dierenarts

Dokter Bibber dierenarts - leuke spelletjes voor kinderen

Dokter Bibber Dierenarts- Ben jij nog opzoek naar een leuk (december) cadeautje? Wij hebben een onwijs leuke tip voor je. Een super grappig spel.

Dokter Bibber Dierenarts

O jee! Sams hond Rex heeft allerlei verkeerde dingen gegeten, zoals huiswerk, sokken, konijnenslippers en een hondenbot. Help hem om weer beter te worden door ze te verwijderen. Plaats een voorwerp in de bek van de hond en gebruik de magnetische hondenscoop om het door zijn buik te verplaatsen tot het er aan het andere uiteinde uitkomt. Maar pas op voor de zoemer! Als je het voorwerp laat vallen, hoor je de zoemer! Als het uit de buik van Rex valt, is de beurt van de speler over. Voor elk voorwerp dat je kunt verwijderen, krijg je een punt. De speler met de meeste punten wint. Tijdens het spel zijn leuke geluidseffecten te horen. Druk op de neus van de hond om geblaf en scheetjes te horen. Het spel Dokter Bibber Dierenarts is geweldig als geschenk voor een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 6 jaar.

dierenarts dokketer bibber - hond - spel voor kinderen

Dokter Bibber Dierenarts: Wat vonden wij ervan?

Het is echt een grappig spel met veel leuke bijgeluiden. De kids vonden vooral de scheet die de hond af en toe laat wel erg leuk. Dit spel is erg leuk voor jonge kinderen. Denk dat het spel het leukste is voor kinderen vanaf 5 jaar tot een jaar of 7. Het is niet een heel moeilijk spel. Kinderen kunnen hier ook goed zelf mee spelen, samen is natuurlijk wel leuker. Het is voor de kinderen echt leuk, sommige dingen die de hond opgegeten heeft krijg je niet zomaar door het darmkanaal en vergt wel even wat puzzel werk om die er goed door te krijgen.

Handig om te weten:

  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar
  • Aantal spelers : 2 tot 6 spelers
  • Speeltijd: 15 minuten
  • Spelsoort: Behendigheidspel
  • Benodigd aantal batterijen: 2
  • Dokter bibber dierenarts o.a. te koop bij Bol.com

Dit is ook leuk om te lezen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *