kinderkleding voor je kleintje… wat vind jij belangrijk?

Kinderkleding

Kinderkleding

Tijdens mijn zwangerschappen viel het mij steeds weer op dat er voor meisje veel meer keus was. En wat vond ik al die meisjes kleding schattig… Toen ik bevallen was van een zoon, vond ik het in het begin dan ook erg lastig om mooie (betaalbare) jongens kleren te vinden. Na een poosje vond ik hier redelijk mijn weg in. Onze tweede zoon kwam er al snel achteraan.

Sale

Ik merkte al snel het verschil tussen wat duurdere kleding en de goedkoperen, qua kwaliteit. En ook kwam ik er al snel achter hoe de sale werkte. Tijdens de sale was ik dan ook vaak te vinden in het centrum en wist altijd de leukste koopjes op de kop te tikken. Ik ben dan ook dol op 50% en meer! Helaas zijn mijn favoriets winkels verdwenen (de Bijenkorf Groningen en de V&D), hier verkochten zijn mijn favoriete merken. Gelukkig zijn er wel andere leuke shops voor terug gekomen in Groningen.

Merk kleding?

Ja, ik koop graag merk kleding voor de boys. Voor Justin ben ik bijvoorbeeld dol op Vingino, dit staat hem zo mooi. Voor Dylan heb ik een paar jaar terug wel wat truien bij de WE gekocht (ook prima kwaliteit), wat ik dan alleen super jammer vind… Dat er veel meer kinderen op school (en zelfs in de klas) in dezelfde trui lopen. Dat vind ik zelf dan weer minder leuk.

Ik vind kwaliteit wel erg belangrijk. Het voordel van drie boys is dat de kleding nog een keertje door geschoven kan worden. Eigenlijk koop ik de kleding altijd in de sale.

Een absolute musthave op het gebied van kinderkleding?

Dat is voor mij toch wel een spijkerbroek. Deze kan je met alles combineren. Stoer, daar hou ik wel van bij jongens.

De zwemshorts, gebruik ik ook vaak als korte broek voor de jongens.

Online of shoppen?

Kinderkleding koop ik soms online en soms in de stad. Eerder vond ik het fijn om te shoppen en de kleding te voelen en even lekker eruit te zijn. Tegenwoordig shop ik de kinderkleding ook steeds vaker online.

Wat doe jij het liefst shoppen of online?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *