Lekker buitenspelen

Genieten jullie ook zo van het mooie weer? Wij hier wel, heerlijk alle kinderen spelen weer gezellig buiten. Iedereen is een stuk vrolijker. En sommige dagen was het zelf al zo heerlijk dat je zelfs buiten kon eten. Wij hebben ook onze eerste Bqq van het jaar weer gehad.

Wij hebben het buitenspeelgoed bijna allemaal weer in de tuin liggen of staan.
Traktor;
Loopfiets;
Fiets,
Auto’s
Schepjes
Emmertjes
Etc…

Stoepkrijten
Deelde ik van de week nog op mijn facebook dat het verboden is om op de openbareweg te stoepkrijten… Is er de afgelopen dagen bij ons in de buurt massaal gestoepkrijt. Zelf vind ik het er altijd super gezellig en vrolijk uitzien.

De loopfiets is hier in de straat ook altijd erg populair, lekker rond racen.

Voeballen is hier ok favoriet
Justin en Dylan gaan meestal in de buurt met veel andere kinderen voetballen. Soms zijn ze er uren zoet mee, komen snel even thuis eten en daar gaan ze weer. Zeker nu het weer langer licht is buiten.

Step
Nu heeft Milan echt al heel veel buitenspeelgoed, sommige dingen vind ik hem al te groot voor. Zijn traktor bijvoorbeeld, hij past er eigenlijk niet eens meer op. Ook zijn loopfiets is hij al een beetje ontgroeid, deze zomer nog lekker van genieten en dan gaat hij op marktplaats. Milan wil nu heel erg graag een Minions step, in de buurt hebben meerdere kinderen een step. En Milan vind dat wel erg leuk. Dus wie weet als hij veel verkoopt op Koningsdag…

Ja alle drie de boys willen heel veel gaan verkopen op Koningsdag. Nu zou je denken dat ruimt lekker op. Maar ik ben er bang voor dat er ook net zo hard weer van alles weer mee naar huis gesleept gaat worden.

Speeltuin
Milan mag al een poosje zelf naar de speeltuin en inmiddels zijn meeste vriendjes ook. Daardoor kom ik zelf niet zo vaak meer buiten op het speelveld. Daarom was het ook zo leuk dat Milan vorige week een vriendje van school meenam. Omdat ik het hier verder niet met zijn moeder over gehad heb, wilde ik ze niet alleen naar het veld laten gaan. En voor mij dus een goede reden om weer een keertje mee te gaan naar het veld. Wat ik leuk vond om te zien, was dat iedereen in de speeltuin Milan gewoon kende en hij daar dus best veel speelkameraadjes heeft.

Wat is bij jullie het favoriete buitenspeelgoed?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *