Verhuizen: kinderkamer aankleden…

Voor ons duurt de verhuizing nog wel eventjes, maar hoe leuk is het om plannen te maken voor het nieuwe huis. Zo zijn de boys al bezig met hun nieuwe kamers. Wat vinden we leuk en hoe willen we het graag gaan inrichten?

Dylan weet het wel hij wil een jungle kamer!

Jungle kamer
Dylan is een echte dierenliefhebber. Het is mijn eigen Freek Vonk, hij kan ook zomaar uit het niets een hagedis vangen. Wij lopen een diertje allemaal voorbij, Dylan niet. Hij ziet het kleinste kikkertje of hagedisje. En dan kan hij ze nog vangen ook. Al een paar jaar wil hij heel erg graag een jungle kamer. En ja het liefst met echte hagedissen en slangen. Nou slangen komen er hier zeker niet in! Een hagedis heb ik mij jaren geleden serieus in verdiept, maar is voor kinderen sowieso niet aan te raden. Daarnaast is het belangrijk dat je precies weet wat zo’n beestje nodig heeft. Tijdens mijn zoektocht ben ik bij verschillende winkels geweest (en nee niet allemaal willen ze alleen maar verkopen), en bij andere bedrijven waar ze er verstand van hebben. En eigenlijk kwam ik iedere keer tot dezelfde conclusie, het is niet geschikt voor kinderen en je moet echt heel goed weten waar het diertje behoefte aan heeft. Ik heb echt diertjes gezien die geen goede verzorging gehad hebben en dat is echt zielig!

Maar goed, Dylan wil een jungle kamer dus. Hoe ik dit precies moet gaa aanpakken heb ik nog geen idee van. Maar ik weet wel dat je met een paar mooie dierenposters al een stukje op weg bent. Hiervoor willen we graag posters drukken, wat is er nu leuker dan een poster van je eigen vangst.

Dylan ziet het al helemaal zitten een kamer met zijn eigen vangsten. Door de jaren heen heeft hij al best veel hagedissen gezien en gevangen. Maar met alleen hagedissen ben je er natuurlijk niet… Dus even goed uitzoeken en bekijken waar we allemaal een posten van kan laten drukken.

Milan is er nog niet helemaal uit welk thema hij voor zijn kamer wil. Hij is nog steeds gek op auto’s en speelt daar echt nog iedere dag mee. Maar of hij daar ook posters van wil dat weet hij nog niet. Want een dierekamer lijkt hem ook wel erg leuk of een voetbal kamer of.. Gelukkig heeft hij nog eventjes om er over na te denken.

Justin gaat voor een Real Madrid kamer. Dus hij gaat allemaal leuke posters van laten druken en in een mooie lijst ophangen.

Bij reclameland.be kan je leuke posters laten drukken.

Welke thema hebben jullie kinderkamers?

1 reactie

  1. Roelina zegt:

    Leuk he, inrichting van de kinderkamer. Ik ben er nog steeds dagelijks mee bezig. Scoor steeds weer iets nieuws voor de brandweer/dino kamer van zoonlief

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *