Rainbow High Fantastic Fashion Doll

rainbow

De schappen van speelgoedwinkels in de Benelux schitteren nu meer dan ooit tevoren, dankzij de gloednieuwe collectie van MGA Entertainment: Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen. Deze verbluffende poppen belichamen niet alleen mode, maar ook de essentie van creativiteit en zelfexpressie. Met een uitgebreide garderobe, accessoires en zelfs een schetsboek waarin de personages hun eigen creatieve ontwerpen hebben vastgelegd, brengen ze een regenboog van mogelijkheden met zich mee

De ontdekking van de collectie Rainbow High

De eerste keer dat ik de Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen zag, was ik meteen onder de indruk van hun gedetailleerde outfits. Ze brachten de personages uit de geliefde animatieserie tot leven, en het feit dat de kledingstukken die ze dragen ook daadwerkelijk beschikbaar zijn voor fans, maakte me nog enthousiaster. Elk personage had zijn eigen unieke stijl, en ik wist meteen dat ik een van deze prachtige poppen wilde hebben.

Een regenboog van diversiteit

De Rainbow High: Fantastic Fashion-collectie omvat zeven unieke speelsets met poppen die rechtstreeks uit de geliefde animatieserie zijn gekomen. Skyler, Violet, Amaya, Jade, Sunny, Poppy en Ruby zijn levendige karakters vol creativiteit, die hun droom om mode-iconen te worden werkelijkheid hebben gemaakt. Wat deze collectie zo bijzonder maakt, is dat de prachtige outfits die deze personages zelf in de Rainbow High-animatieserie hebben ontworpen, nu voor het eerst in de echte wereld verkrijgbaar zijn.

Een sprankelende lancering met creatieve workshops

Om de lancering van Rainbow High: Fantastic Fashion extra kleur en creativiteit te geven, sloeg MGA Entertainment de handen ineen met content creator Kitta DIY. Samen creëerden ze een bijzondere creatieve workshop, die te vinden is op haar YouTube-kanaal. In deze video laat ze kinderen door het proces van het ontwerpen van hun eigen jurk en deelt ze waardevolle tips en inspiratie om tot een prachtig eindresultaat te komen.

Maar Kitta DIY was niet de enige die zich liet inspireren door deze schitterende poppen. Andere getalenteerde content creators hebben deze workshop ook gevolgd en delen hun eigen ervaringen in korte video’s. Hierin leggen ze uit hoe ze te werk zijn gegaan, waar ze hun inspiratie vonden en, het meest opwindend, laten ze het eindresultaat van hun creatieve inspanningen zien. Dit zorgde voor een ware explosie van inspiratie en creativiteit in de online gemeenschap, waarbij velen hun eigen ontwerpen deelden en anderen aanmoedigden om hetzelfde te doen.

Wint jouw ontwerp?

De workshopvideo dient als een inspirerende oproep aan fans in zowel Nederland als België om hun creativiteit de vrije loop te laten. Of ze nu graag met potlood, stift of andere materialen werken, ze worden aangemoedigd om hun eigen jurken te ontwerpen. Om ze op weg te helpen, biedt MGA Entertainment gratis Rainbow High Fantastic Fashion-templates aan. Deze templates kunnen worden opgehaald bij de winkels van Intertoys of gedownload worden via www.rainbowhigh.nl.

Winnen?

Het opwindende deel komt na het ontwerpen. Uit alle ingezonden creaties worden drie gelukkige winnaars gekozen. Maar dit is niet zomaar een prijs. De hoofdprijs is ronduit spectaculair. De winnaars krijgen de kans om hun eigen ontwerpen tot leven te zien komen als levensgrote, echte jurken. En dat is nog niet alles; ze kunnen deze jurken daadwerkelijk dragen. Het is een kans om een droom werkelijkheid te laten worden en je eigen creatie te dragen als een mode-icoon. Dit is niet alleen een prijs, maar een unieke ervaring die creativiteit en mode op een heel nieuw niveau brengt.

De Rainbow High Fantastic Fashion Doll zijn online onder andere hier te koop:

  • Rainbow High Fantastic Fashion Doll, Jade Hunter groen
  • Rainbow High Fantastic Fashion Doll, Ruby Anderson  rood
  • Rainbow High Fantastic Fashion Doll, Sunny Madison geel

Dit is ook leuk om te lezen:

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *