Funko pop winkels Nederland

Funko pop

Funko Pop! figuren, vaak eenvoudigweg “Funko Pops” genoemd, zijn verzamelbare vinylfiguren die worden geproduceerd door Funko, Inc. Ze zijn herkenbaar aan hun gestileerde ontwerp, met grote ronde hoofden en kleine lichamen. Deze figuren zijn gebaseerd op een breed scala aan personages uit popcultuur, waaronder stripboeken, films, tv-shows, animatieseries, videospellen, muziekiconen en meer.

Waar zijn fysieke winkels waar je deze Funko pops kunt kopen?

Online zijn er diverse mogelijkheden om deze pops te kopen. Ook zijn er best veel winkels waar je ze fysiek kunt kopen. We nemen in dit artikel vooral de grotere winkels mee.

Gameland Groningen

In Groningen zitten maar liefst 4 winkels waar je terecht kunt voor het kopen van Funko Pops. Hiervan is Gameland de grootste. En deze behoort ook zeker tot de 3 grootste (fysieke) funko pops aanbieders van Nederland. Ze hebben behoorlijk wat pops staan. Als je opzoek bent naar een Chase hoef je hier niet te zijn. Ze bewaren deze alleen voor vaste klanten en heb je als nieuwkomer dus geen schijn van kans.

Naast gameland kun je ook terecht bij Game Mania, Purperen draak en Nedgame.

Popshop Haarlem

In Haarlem heb je de pop shop, hier is een hele wand met allemaal verschillende soorten pops. En zit hier niets voor je bij? Schuin aan de overkant van de pop shop zit nog een winkel (Toy Boy) waar ze ook pops verkopen. Wel minder dan de popshop, maar zeker als je er dan toch bent de moeite om even te kijken.

Whoops Utrecht

Deze heeft een aantal pops, maar wij vonden het niet de moeite. Ze vragen voor de pops met een speciale sticker echt heel veel meer. Voor ons dus niet voor herhaling vatbaar. En ze hebben er ook niet echt heel veel. Een goede Game Mania heeft er meer staan.

Gator Nijmegen

Bij deze zijn wij zelf nog niet geweest. Maar we hebben ons laten vertellen dat dit ook een wat grotere is.

Back to the toys Utrecht en Breda

Deze tips hebben we ook gekregen. Ook deze hebben wij zelf nog niet bezocht.

Kruidvat

Een paar keer per jaar heeft Kruidvat ook Funko Pops in de winkels. Ze hebben er ongeveer 18 per filiaal per keer. Let hiervoor op de folder.

Online zijn er ook vele mogelijkheden om ze te kopen. Zo kun je ze onder andere hier online kopen. Funko Pop! 1 stuks Mystery Figuur – 100% Kans op Special of Chase

Dit is ook leuk om te lezen:

1 reactie

  1. […] Funko pop winkels Nederland […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *