Ravensburger’s ‘Doolhof’ nu als videogame verkrijgbaar voor PlayStation en Nintendo Switch

Doolhof

Mindscape en Markt+Technik hebben onlangs de videogame-versie van het klassieke bordspel Doolhof gelanceerd. Deze spannende, strategische game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Voor de Switch

Doolhof, het geliefde bordspel van Ravensburger, heeft dus ook zijn weg gevonden naar de Nintendo Switch. WIj mochten deze testen.

Regelmatig hebben wij het bordspel gespeeld. Daarom ook zo leuk dat we hem nu ook kunnen spelen opd e Switch.

Met trouw aan de oorspronkelijke visie en het gevoel van het bordspel, biedt deze digitale recreatie spelers de kans om het betoverende doolhof te verkennen en schatten te ontdekken. In dit artikel nemen we je mee op een reis door de wereld van Doolhof op de Switch.

Doolhof op de Switch een betoverende ervaring

Doolhof op de Switch is meer dan alleen een digitale vertaling van het bordspel. Het brengt het klassieke bordspel tot leven, waardoor je als speler een meeslepende en interactieve ervaring krijgt. De kern van het spel blijft hetzelfe – het vinden van de juiste route door gangkaarten te verschuiven en schatten te verzamelen – maar dan met een extra dosis magie.

Een magisch doolhof

Treed binnen in het doolhof, waar het zoeken naar schatten niet de enige uitdaging is. Het spannende en betoverde doolhof zit vol met verrassingen. Spelers kunnen onverwachts tegen een zojuist verschoven muur aanlopen. Echter, deze betovering kan ook in hun voordeel werken. Het is een spel van onverwachte wendingen en strategische keuzes.

Slimme zetten leiden tot overwinning

Om als winnaar uit het betoverende doolhof te komen, moeten spelers slimme zetten maken. Door gangkaarten op een strategische manier te verplaatsen, kunnen ze sneller bij de schatten komen en zelfs hun medespelers in de val laten lopen. Het spel draait om het vinden van de balans tussen competitie en samenwerking. Degene die erin slaagt de meeste schatten te verzamelen, wordt beloond met de overwinning.

Conclusie

Doolhof op de Switch is een boeiende digitale recreatie van het geliefde bordspel. Met zijn trouw aan de oorspronkelijke visie en de toevoeging van betoverende elementen, biedt het een verfrissende en uitdagende spelervaring. Of je nu een fan bent van het originele bordspel of gewoon op zoek bent naar een spannend avontuur, Doolhof op de Switch heeft voor ieder wat wils. Betreed het magische doolhof en ontdek wie de schattenjager in jou is. Veel plezier en succes in je zoektocht naar overwinning!

Winachtie

Heb je nu een flinke dosis enthousiasme te pakken? Dan hebben we fantastisch nieuws voor jou: we organiseren een winactie voor een Nintendo Switch-game!

Hoe kun je deelnemen? Heel eenvoudig: deel dit bericht op je favoriete sociale media platform, laat een reactie achter hieronder en vergeet niet om onze Facebook-pagina te liken. Jouw kans om te winnen komt steeds dichterbij!

Het bordspel kun je onder andere hier kopen.

Dit is ook leuk om te lezen:

3 reacties

  1. Sharon de Ridder zegt:

    Nou, wat een gaaf spel! Daar maak ik natuurlijk graag kans op 🙂

  2. […] Ravensburger’s ‘Doolhof’ nu als videogame verkrijgbaar voor PlayStation en Nintendo Switch […]

  3. Marian B zegt:

    Ik ken het alleen omdat vroeger een vriendinnetje het spel had. Was wel een leuk spel.
    Deze variant voor de Switch lijkt me wel wat voor mijn zoon, ik doe graag mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *