Stinkend toilet hoe kom je ervan af?

schoon toilet - stinkend toilet

Ken je dat, heb je net je toilet schoongemaakt ruikt hij toch nog niet helemaal fris. Wij vertellen je in dit artikel hoe het komt en nog beter wat je er tegen kunt doen.

Het is bij mij alweer een paar jaar geleden dat ik er achter kwam. Het is een beetje een gênant verhaal, maar ik ga het toch met jullie delen.

We hadden de gootsteen in de keuken verstopt zitten. Daarvoor kwam een loodgieter. Ik vroeg hem hoe het kon dat mijn toilet zo bleef stinken, ik maakte hem dagelijks schoon. Hij bekeek de pot grondig en kwam er toen achter dat urine onder de toiletzitting bleef zitten.

Hij liet mij zien hoe ik snel en makkelijk de zitting kon loskoppelen om deze grondig schoon te maken.

Staand plassen is de grote boosdoener

Toen mijn jongens klein waren leerde ik ze zittend plassen. Naast het feit dat dit veel beter voor de blaas is. Is dit ook veel hygiënischer.Bij staand plassen leegt de blaas zich niet goed. Door het staand plassen spettert de urine op de vloer en onder de zitting.

De toiletzitting is makkelijk los te maken

De toiletzitting is gelukkig vrij makkelijk om los te maken. Als je geen klik systeem hebt kun je dit doen door de schroeven achter onderaan de toiletpot los te maken. En oh ja, en schrik niet als je deze nog nooit hebt verwijderd!

Hoe je het ook went of keert, sinds ik dit ontdekt heb haal ik de toiletbril regelmatig (zeker 1x per maand) even eraf om te weken in een schoonmaak sopje.

Terwijl de zitting ligt te weken, kun je ondertussen de rest van het toilet grondig schoonmaken. Neem de muren en de vloer af met een sopje met azijn. Ook de pot kun je met azijn of een ander groen schoonmaak middel schoonmaken

En hoe lekker, je hebt weer een lekker fris en schoon toilet.

Opzoek naar een andere manier van schoonmaken? Yokuu schoonmaakmiddel

Maak jij de toiletzitting ook regelmatig gronde schoon?

Is bij jou de wasmand ook altijd zo weer vol?

Een toilet naar eigen wens …

2 reacties

  1. […] helemaal af. Of maak jij het af met een wc matje? Op deze manier krijg je een mooi toilet. Stinkend toilet, hoe komt het en nog beter hoe kom je ervan af? Article Categories: […]

  2. […] Een stinkend toilet hoe kom je er vanaf? […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *