Bijzondere cadeaus voor pubers

Bijzondere cadeaus voor pubers

Een persoonlijk cadeautje is natuurlijk het aller leukste.. En ook een stuk lastiger om te geven. Je moet je dan echt even gaan verdiepen in de persoon aan wij je het cadeautje gaat geven. De boys gaan hier al een beetje puberen en hebben hele andere interesses dan voorheen. Een leuke cadeau voor ze vind ik dan bijvoorbeeld vliegles…, nee niet in een vliegtuig. Met een drone.

Vliegles voor beginnende piloten

De gecertifieerde instructeurs bij DroneLand helpen iedereen die geïnteresseerd is in het vliegen van een drone. Hier leren ze dan stap voor stap hoe ze een drone moeten besturen. De instructeurs weten precies hoe ze de kids, hierbij moeten begeleiden. De vlieglessen van DroneLand bestaan uit een theorie en praktijk gedeelte. Hierdoor leer je spelenderwijs de beginselen van het vliegen van een drone.

Moet ik een drone aanschaven voor de vliegles?

Nee, tijdens de lessen vlieg je met een drone van DronaLand. Als je graag wil vliegen met je eigen drone dan kan dit uiteraard wel. Alleen is dat wel op je eigen risico. Toch worden er nog veel beginnersfouten gemaakt, waardoor schade aan je drone kan ontstaan.

Geen voorbereiding en ervaring vereist

Voorbereiding voor de vlieglessen van DroneLand is niet noodzakelijk. Voor de vlieglessen heb je geen voorgaande ervaringen nodig. De instructeurs kunnen je met alles helpen. Wel raden wij aan om je van te voren in te lezen, of een aantal filmpjes op YouTube te bekijken. Hierdoor zal je nog meer uit je vliegles halen. Er zijn namelijk veel verschillende soorten drones met veel verschillende functies. Afhankelijk van hoe snel je het vliegen in de vingers heeft of je al eerdere vliegervaring hebt, zal de instructeur de les naar uw niveau aanpassen. Een vliegles is voor jong en oud,van 8 tot 80. DroneLand heeft reeds vele mensen naar tevredenheid veilig leren vliegen.

 

Een Drone vliegles duurt 1 uur en dan leer je echt al heel veel. Je kan daarna nog meer lessen nemen. Bijvoorbeeld voor gevorderden.

Het is een leuk en uniek cadeau en iets waar ze le

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *