Wandelen met de kids

Wandelen met de kids
Wandelen met de kids
Met drie gezellig drukke jongens gaan we regelmatig met ze wandelen. Nee de kids vinden het niet altijd even leuk. Ze zitten liever thuis te gamen! Van gamen raken ze hun energie niet kwijt, daarom gaan we ieder weekend met ze eruit. Ik grap wel eens we gaan even de kids uitlaten. Wij laten ons niet tegenhouden door het weer, of het nu regent, koud, warm, of gewoon heel erg lekker weer is. Het bos is bij ons favoriet om even lekker te lopen of te ravotten.
Ravotten in de natuur
Onze drie jongens hebben veel energie en dat wil je niet binnen hebben (lol). Soms zitten ze al te stuiteren in de auto en kunnen ze niet wachten tot ze uit de auto mogen. De ene keer doen we tikkertje met z’n allen. De andere keer verstoppertje. Ook klimmen in de bomen doen de jongens graag, nee ik waag mij daar niet aan. Op deze manier raken we met z’n alle lekker onze energie een beetje kwijt. Er is niets leuker, gezelliger en lekkerder dan op deze manier actief te zijn in de natuur.
Weer of geen weer…
Heel eerlijk hebben wij als het regent zelf ook niet altijd zin om te gaan.  Juist als het regent hebben we stuiterballen in huis. Meestal besluiten we dan toch om er even lekker met ze uit te gaan. En heel eerlijk, is het juist heel erg lekker in de regent. Na een bezoek aan de natuur lekker  douchen en dan een joggingbroek aan. De ene keer gaan de boys dan even gamen en de andere keer gaan we een spel doen.  En als het warm is belanden de jongens ook nog wel eens in het water. lekker spetteren en spelen.
Wandelen
Na het rennen en klimmen gaan we vaak nog een stuk lopen.  Meestal gaan we naar een bos of natuurgebied. We hebben verschillende leuke bos en natuurgebieden hier in de omgeving.  Heerlijk om zo te lopen in de natuur en de heerlijke bos lucht op te snuiven.

Schoenen voor het wandelen

Nee, het wandelen in het bos doe ik niet op mijn hakken. Daar zijn speciale wandelschoenen voor. Lowa is het bekendste merk en hebben een zeer uitgebreid en een afwisselend assortiment. Ze hebben verschillende lijnen ontwikkeld. Deze lijnen hebben allemaal hun eigen doelgroep. Voor militairen, veiligheidstroepen en schoenen de geschikt zijn voor de jacht. Dan is er nog de outdoorlijn, die is meer geschikt voor de gewone consument. Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit en de juiste materialen. De schoenen zijn met een speciale dubbel stiksel afgewerkt en door de speciale zolen hebben de schoenen een optimale grip op de ondergrond. Dit alles maakt deze schoenen tot de perfecte wandel schoen, die tegen een stootje en een flinke bui kunnen

De meeste wandelschoenen vind ik niet super mooi. Ze zijn wel super functioneel. Ze geven de juiste stevigheid aan je voeten. Ze hebben goed grip op de ondergrond. Of het nu regent of mooi weer is met wandel schoenen heb je voldoende grip.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *