Samenwerken

Wat leuk dat je met Kidzblogger.nl wil samenwerken! Wat kidzblogger.nl zo uniek maakt is dat de artikelen echt de diepte ingaan en niet even snel en vluchtig geschreven worden. Waarin wij onze kennis en feiten delen.

De voordelen van Kidzblogger.nl op een rijtje:

  • De artikelen zijn goed en duidelijk geschreven.
  • We werken met een klein team en ik ben zelf meestal aanwezig bij events
  • We werken samen met stagiaires en gastbloggers
  • Onze artikelen gaan de diepte en zijn niet even vluchtig geschreven.
  • Publicatie kan snel en flexibel.
  • We kunnen op Kidzblogger.nl heel breed schrijven qua onderwerpen. Zonder dat we de doelgroep uit het oog verliezen.

Maatwerk

In onze mediakit hebben wij het niet over tarieven. Dat komt omdat iedere opdracht anders is en wij gemerkt hebben dat een samenwerking altijd maatwerk is. Dit passen wij aan naar de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgever(s). Er zijn diverse mogelijkheden voor samenwerkingen. Deze zijn met name afhankelijk van de wensen en het doel van de samenwerking. Tarieven hiervoor gaan in overleg en zijn afhankelijk van de wensen. Bij meerdere afnames is er een staffelkorting mogelijk. Wij noemen hieronder de meest voorkomende samenwerkingen. Heb jij een ander idee of wens, stuur ons dan zeker even een mailtje. Dan komen wij er samen vast wel uit!

Advertorial

Een advertorial is een blog (artikel) op Kidzblogger.nl, die gesponsord is. We overleggen samen over het onderwerp. Meestal schrijven we zelf de teksten, in overleg is het ook mogelijk dat er een tekst aangeleverd wordt. Door te kiezen voor een advertorial, geef je onze lezers een goede reden om je website te bezoeken en tot actie over te gaan. Nog leuker het effect reikt verder dan alleen website verkeer. Door regelmatig een artikel op onze site te plaatsen … Versterk je jouw de naamsbekendheid van je bedrijf onder onze lezers. En dat levert indirect ook nog eens een stevigere positie in de markt op. Net als al onze andere artikelen plaatsen wij ook de advertorials naar onze social media kanalen en de daarbij behorende groepen. Als je dan zelf ook nog het artikel deelt op social media zou dit het effect van meer lezers trekken alleen maar versterken.

Persreizen:

Zoek jij een leuke manier om jouw stad, regio en land onder de aandacht te brengen bij onze lezers (reizigers). Wij komen graag op bezoek om je stad, regio , land of … onder de aandacht te brengen. Wij zijn dol op reizen en delen dit graag met onze lezers.

Wil jij ook meer bezoekers naar je stad, regio of land trekken? Dan is samenwerken met ons zeker een aanrader. Wij makken persoonlijke content, eigen foto’s en delen onze eigen ervaringen. Met deze artikelen en foto’s inspireren wij onze lezers wat er in jouw gebied of bij jou te doen is. Zo heeft elke bestemming iets unieks en moois. Wij komen het graag ontdekken. En willen dit dan graag delen met onze lezers. Meestal maken we meerdere artikelen over een bestemming.

Barter deal?

Afhankelijk van de deal staan wij hier voor open. Hiervoor geldt wel dat het product bij ons en zeker ook bij onze lezers moet passen. In ruil voor één of meerdere producten kunnen wij een artikel schrijven of er aandacht aan besteden in een verzamel artikel. We krijgen regelmatig producten toegestuurd. Dat vinden wij erg leuk. We kunnen alleen niet garanderen dat we erover schrijven. Wil je er zeker van zijn, dat we aandacht aan je product besteden. Dan kun je hierover het beste van te voren mailen. We staan ook zeker open voor affiliate links.

Wil jij ook een product naar ons toesturen? Dat kan:

Kidzblogger.nl
Bijvoetstraat 45
9731 LG Groningen

Productpromotie/review

Een product promotie biedt de mogelijk om meer leads naar je website te krijgen en je product onder de aandacht te brengen. Wij testen het product of de producten of een dienst. En schrijven na aanleiding hiervan ons artikel. De content is altijd eerlijk en vanuit ons oogpunt bekeken. We proberen altijd met een positieve insteek te schrijven. Het is voor ons wel erg belangrijk om een oprecht verhaal te schrijven. Een eerlijk en geloofwaardig verhaal voor onze lezers. Door onze openheid zouden ze sneller geneigd zijn om over te gaan tot actie. Win- en kortingsacties, gekoppeld aan de review, leveren hierbij over het algemeen het beste resultaat. Deze worden echter alleen tegen een vergoeding geplaatst.

Heb jij een ander leuk idee om samen te werken? Laat het ons vooral weten: info@kidzblogger.nl