De Pokémon beurs voor jong en oud

pokemon beurs 2023

Pokémon beurs: Op 23 december 2023 ondergaat Martiniplaza in Groningen een magische transformatie, waardoor het een paradijs wordt voor Pokémon-verzamelaars en liefhebbers in Noord-Nederland. Dit is de ultieme gelegenheid om jezelf onder te dompelen in een dag doordrenkt met positieve energie, waar je je diepe passie voor deze geliefde franchise kunt delen.

Een primeur voor Groningen met deze Pokémon beurs

Dit jaar een primeur voor de stad Groningen, waar de allereerste Pokémon-beurs wordt georganiseerd. De beurs belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel jong als oud. Met tal van activiteiten en mogelijkheden om te ruilen, te kopen en te genieten van alles wat de Pokémon-wereld te bieden heeft.

Praktische Informatie voor de Pokémon beurs

Datum: Zaterdag 23 december 2023 Tijd: 11.00 – 16.00 uur

de toegangsprijzen

  • Volwassenen: €8,50
  • Kinderen tot 18 jaar: €3,50

Betalingsmogelijkheden

Binnen Martiniplaza is het uitsluitend mogelijk om met een pinpas (cashless) te betalen.

Meer informatie vind je hier.

Samenvattend: Een Unieke Pokémon-Beurs in Groningen

De Pokémon-beurs op 23 december in Martiniplaza belooft een ongeëvenaarde ervaring te worden voor zowel jong als oud. Met tal van verzamelobjecten, activiteiten en een positieve sfeer, is dit een evenement dat Pokémon-liefhebbers niet mogen missen. Voel de opwinding en maak je klaar om je Pokémon-passie te delen met medeverzamelaars. Mis deze primeur in Groningen niet en beleef een dag vol plezier met Pokémon!

Dit is ook leuk om te lezen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *