‘De Dieren uit het Hakkebakkebos’ in de bioscoop en wij mogen kaartjes weggeven….

Hakkebakkebos

‘De Dieren uit het Hakkebakkebos’

Waar gaat de film over?

Klaas Klautermuis, Maarten Bosmuis en Hazeman wonen met al hun vrienden in het Hakkebakkebos. Ze hebben daar een goed leven, maar de kleinere dieren moeten wel altijd goed oppassen voor sommige grotere bosbewoners. Vooral Rein de Vos is een gevaar. Het liefst verslindt hij elke muis die hij tegenkomt. Als IJge Egel dan ook nog eens probeert Maartens oma op te peuzelen, vinden de muizen dat er een nieuwe wet moet komen: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten.

Lekker vrolijk

Een leuk, maar spannend avontuur dus. In de film wordt veel gezongen. Lekker vrolijk dus! En voor je het weet zing je de hele dag deze vrolijke liedjes.

Het is een vrolijke en zeer kleurrijke animatiefilm. De film speelt zich af in het Hakkebakkebos. Vol vrolijke liedjes, maar het is ook een spannend verhaal.  Zoals in elke film is hier ook een slechterik, in het Hakkebakkebos is dit de vos. Deze vos neemt het niet zo nauw met de regeltjes en de afspraken. Nee, als deze vos trek heeft kan je maar beter uit zijn buurt blijven.  En dan is er nog een stoute egel. Nee, deze egel gedraagt zich ook niet zo netjes. Hierdoor besluiten de muizen dat er een nieuwe wet moet gaan komen. Een wet zodat alle dieren in het bos veilig en blij kunnen leven. En je raadt het al de vos en de stoute egel zijn het hier niet mee eens. Zou het de bosbewonders van het Hakkebakkebos het lukken om deze wet er door te krijgen?

De Nederlandse stemmen zijn ingesproken door onder andere Finn Poncin, Pepijn Koolen en Marcel Jonker.

Leuke winactie

Wij mogen vier bioscoopkaartjes weggeven. Wil jij deze winnen? Laat het ons weten!

Reageer op dit bericht of stuur ons een email.

Like ons op facebook

Volg ons op instagram

Zo hoef je nooit meer iets te missen.

Hakkebakkebos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *