Avonturenpark Hellendoorn

avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn– Is één van de favoriete pretparken van de kids en zeker ook van mij. De achtbaan over de kop, de wildwaterbaan, de bootjes en nog heel veel meer attracties waar de boys maar niet over uitgepraat raken.

Pret voor de hele dag– Het is een redelijk groot park er is van alles te doen. Aan het begin staat er een grote speeltuin. Er zijn verschillende achtbanen. Maar mij zie je als het even kan niet in een achtbaan die over de kop gaat… Vroeger kon ik daar geen genoeg van krijgen, maar nu jakkie. Ik ga er wel eens in hoor, om met Justin mee te gaan. Maar gelukkig mag en gaat Justin inmiddels gewoon zelf erin. Ook Dylan is er niet uit te slaan, die vind de achtbaan over de kop nu de leukste attractie die er is!

​Er zijn verschillende leuke attracties, en Milan (1.16) mag ook bijna overal in. In veel dingen nog wel onder begeleiding. En dat is juist erg leuk, zo ga ik in veel attracties samen met Milan. De achtbaan (de donderstenen) en de Wildwaterbaan is onze favoriet. Milan gaat de laatste tijd ook steeds vaker met zijn broers ergens in.

Baba en Bella-Op zaterdag 23 april opende Avonturenpark Hellendoorn de nieuw gebouwde Berenboom voor de twee populaire beren. De Berenboom dient niet alleen als huis voor Baba en Bella, kinderen kunnen het berenstel daar ook ontmoeten. Dagelijks vinden er in De Berenboom meet & greets plaats voor allerkleinste avonturiers. Mochten Bella en Baba niet thuis zijn, dan zijn er leuke activiteiten te beleven rondom het huis, zoals hinkelen en de paddenstoelendans. De pratende brievenbus helpt de jonge bezoekertjes hun post bij Baba en Bella te bezorgen en ze reageren altijd persoonlijk op iedere brief of tekening!

Al sinds 2003 zijn Baba en Bella in het Avonturenpark te vinden om de kinderen te vermaken. Baba en Bella gaan graag op de foto, je ziet ze in en bij de ruim 30 attracties en shows en ze zijn aanwezig tijdens evenementen. Baba is in zijn vrije tijd een echte avonturier die het leuk vindt om te klimmen en te klauteren in het Hellendoornse bos. Zijn avonturierspak draagt hij dan ook het liefste. Bella is een moderne vrouwtjesbeer die graag haar zaakjes op orde heeft. Naast haar Bella’s Snackbar is ze nauw betrokken bij de winkel van het park. Ieder seizoen weet ze weer het leukste speelgoed, de mooiste kleding en de grappigste hebbedingetjes te regelen en een mooi plekje te geven in haar winkel.

Dreumesland is een speciaal gebied binnen Avonturenpark Hellendoorn voor de kleinste avonturiers. Alle attracties in dit gebied zijn geschikt voor kinderen tot 120 cm. Naast het bezoekje aan De Berenboom kunnen kinderen de lucht in met het Avonturenrad, op de rug van een zwaan varen over een vijver in de Zwanenmolen, rijden in een coole vrachtwagen, zelf een vliegtuig besturen, een ritje maken op de rug van een paard of plaatsnemen in de draaimolen.

Handig om te weten

Er zijn voldoende mogelijkheden om eten en drinken te kopen. Zelf neem ik graag lekker verse broodjes, of wraps of ander lekker eten en drinken mee. Voor lekker vega (lunch) recepten kan je op www.vegafoodblog.nl een kijkje nemen.

Parkeren
​Er is een grote parkeerplaats naast het pretpark, betaald. Hier kost een parkeerticket € 7 voor een hele dag.

Meer informatie kan je vinden op de website van het avonturenpark.

  Avonturepark Hellendoorn 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *