Review: Ravensburger ray’s comic series – holiday resort puzzels

Puzzel Ravensburger 1000 stukjes

Ravensburger staat bekend om het leveren van hoogwaardige puzzelervaringen, en de Ray’s Comic Series – Holiday Resort puzzels vormen geen uitzondering. In dit artikel zullen we specifiek kijken naar twee van de meest recente toevoegingen aan deze serie: “The Hotel” en “The Campsite,” beide bestaande uit 1000 stukjes.

Puzzelen maar

Het is altijd even een uitdaging om een begin te maken met zo’n grote puzzel. Alles van de tafel en beginnen maar. Eerst alle hoekjes en dan langzaam aan verder. Uren zijn we bezig geweest om deze puzzel te maken. De uren waren verdeeld over dagen. Puzzelen is zo heerlijk ontspannen. Het is echt even hoofd leeg en jezelf uitdagen.

Ravensburger the hotel

De afbeelding op deze puzzel is levendig en vol details. Het stripboekachtige ontwerp van Ray zorgt voor een fijne puzzelervaring. De kleuren zijn helder en aantrekkelijk, wat het puzzelproces erg plezieriger maakt. Het thema van het hotel voegt een extra laag van nieuwsgierigheid toe aan de puzzel, waardoor je keer op keer wilt blijven kijken naar alle kleine details.

Einde van het puzzelen in zicht …

Na uren en dus dagen (lees, weken) ploeteren was het dan eindelijk zover. De puzzel is klaar. Het puzzelen van “The Hotel” was erg leuk en uitdagend. De uitdaging zat hem in het ontwerp en de variatie in kleuren en patronen houdt het boeiend en zorgt ervoor dat je gefocust blijft. Het eindresultaat is een prachtige afbeelding die de inspanningen zeker waard is.

Ravensburger the campsite

Na het hotel was het tijd voor de Campsite. Deze is nog net een tikkie uitdagender. We zijn met deze ook nog bezig. We zijn net over de helft. “The Campsite” biedt een vergelijkbare visuele pracht als “The Hotel.” Het stripachtige ontwerp is ook hier goed uitgewerkt, en de afbeelding van het kampeerterrein voegt een gevoel van nostalgie en avontuur toe. De kleuren zijn warm en uitnodigend, wat de puzzel een aantrekkelijke uitstraling geeft.

Alles over deze puzzel kun je hier vinden

Conclusie:

Ravensburger Ray’s Comic Series – Holiday Resort puzzels bieden een boeiende en plezierige puzzelervaring. Ondanks enkele kleine opmerkingen over de pasvorm van sommige stukjes, blijft de kwaliteit hoog. Beide puzzels, “The Hotel” en “The Campsite,” verdienen een plek in de collectie van elke puzzelliefhebber. Met hun unieke ontwerp en uitdagende elementen zorgen ze voor urenlang puzzelplezier.

Dit is ook leuk om te lezen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *