Back to school: Waar moet je schoolrugzak aan voldoen?

Waar moet je schoolrugzak aan voldoen?

Voor een deel van Nederland beginnen maandag de scholen alweer en dat terwijl wij nog op vakantie gaan. Justin gaat begin september voor het eerste jaar naar de midelbareschool. Best gek, en ook super spannend. Maar zijn gewone rugzak voldoet ook niet meer… Nee het moet nu een stoere rugzak worden/zijn en hij moet ook nog eens stevig genoeg zijn om alle zware boeken te kunnen houden.

Eastpak rugtassen, wereldwijd dé bekendste rugzakken!

Bijna iedereen kent de rugtassen van Eastpak wel. Op de basisschool is dit ook een veel gebruikte tas. En voor de middelbare school een ideale tas. Eastpak begon 65 jaar gelden me het maken van tassen voor het Amerikaanse leger. Dat geeft dus wel aan dat de kwaliteit van de tassen hoog is. In de jaren 70 kozen dan ook steeds meer studenten voor hun schoolboeken, deze ijzersterke tassen. De Eastpak rugzak staat dus vooral bekend om zijn  ijzersterke kwaliteit.

Cowboysbag: leren tassen voor ieder moment

Ga je voor kwaliteit en uitstraling, dan kies je voor een tas of rugtas van Cowboysbag. Deze tassen zijn zeer populair en niet alleen bij de jeugd, vanwege hun stoere uitstraling en de handige indeling. De kwaliteit van deze tassen ligt erg hoog. De Cowboysbag tassen zijn allemaal gemaakt van rundleer en een must voor het oog. Vooral bij vrouwen en jonge dames zijn deze tassen erg gewild. Deze tassen en rugtassen gaan dan ook een leven lang mee.

Justin heeft een maar mooie en vooral stoere rugtassen gezien die hij wel graag zou willen hebben. Welke hij het mooiste vind weet hij nog niet helemaal. Gelukkig heeft hij nog een paar weken voordat zijn eerste lesdag gaan beginnen. Hij begint echt super relaxt, maandag is hij nog vrij, dinsdag boekenhalen, woensdag een culturele dag, donderdag en vrijdag les en dan een week op kamp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *