Stoer (kinder)feestje

Feestje

Stoer (kinder)feestje

Ieder jaar merk ik dat ik het best lastig vind om een leuk, stoer, gezellig (kinder) feestje te organiseren. Regelmatig heb ik het er met andere ouders over. Ook deze vinden het lastig om een leuk feestje te regelen.

Justin heeft voor zijn twaalfde verjaardag een geweldig feest gehad. Wat hebben wij gedaan? Wij hebben zijn feestje georganiseerd bij Waddenfun.

Klimmen en klauteren

Justin wist eigenlijk zelf niet zo goed wat hij nu eigenlijk wilde doen met zijn feestje.  Op internet kwam ik terecht bij Waddenfun en dit trok meteen mijn aandacht. Klimmen en klauteren, met de boys PERFECT!

Verrassing

Justin wilde graag verrast worden en had dan ook geen idee wat we precies gingen doen en waar zijn feestje gehouden zou worden. Bij binnenkomst werd hij meteen enthousiast. Toen de vriendenclub compleet was, mochten we mee voor de uitleg.

 

Uitleg

Veiligheid boven alles en dat is met tien stoere boys best een uitdaging. We kregen eerst duidelijke instructies, wat mag wel en wat absoluut niet. Daarna moesten wij onze tuigjes aan en kregen we uitleg hoe we precies goed en veilig vast zaten. Na de uitleg mochten we laten zien dat we wisten hoe het werkte en daarna mochten we de klimbaan op.

Klimmen

Het klimmen zag er best makkelijk uit…. Wij ouders hebben meegeklommen. En ik kan je dus uit ervaring zeggen het was echt super leuk, spannend en minder simpel dan ik dacht.  Het was erg leuk om de kids allemaal te zien gaan over het parcours.  het parcours is ingedeeld in drie levels. Level 1 kan iedereen, level 2 is een stukje hoger en level 3 is nog hoger.  Iedereen begint bij level 1 en dat vond ik al best spannend. Voor die stoere boys was dit natuurlijk een eitje. Level twee werd voor sommige al wat spannender en level 3 was een uitdaging. Het leuk is dat de boys allemaal goed hun energie kwijt konden en allemaal bezig waren.

Pauze tussen door was er nog een pauze met chips en ranja en daarna mocht er weer geklommen worden. Dit werd voor de mannen level 2 en 3. Het stoppen was lastig, zo leuk vonden ze het. Na het klimmen was het patat tijd. En na het patat eten helaas alweer einde van het leuke feestje.

Super leuk om alle kinderen zo enthousiast te zien! En alle leuke berichtjes die we achteraf kregen van de ouders dat hun kinderen het zo onwijs leuk hadden gevonden.

Waddenfun

Waddenfun is niet alleen heel erg leuk om een feestje te doen.Het is ook leuk om met het gezin of met een groep vrienden heen te gaan. Wistje dat je er niet alleen kan klimmen? Ze hebben nog vele andere leuke activiteiten en trainingen! Het is geschikt voor jong en oud. Dus ook leuk als personeels uitje of om net even een andere draai te geven aan een netwerkborrel. Ook erg leuk voor een vrijgezellenfeestje of een familiedag of….. Welk feestje ga jij bij waddenfun vieren?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *