nijntje stoelendans

Nijntje stoelendans
Kom jij ook naar de nijntje stoelendans?
Is jouw kind tussen de 1 en 4 jaar oud en wil hij of zij dolgraag met nijntje knuffelen of op de foto? Kom dan op 14 oktober samen naar de Utrechtse Kinderboekwinkel. Hier kunnen kinderen nijntje ontmoeten en levensgroot het nijntje stoelendans spel van Identity Games spelen met nijntje!

Van 4 tot en met 15 oktober vindt de jaarlijkse Kinderboekenweek plaats. En daar mag Nederlands meest beroemde konijn nijntje, van de hand van Dick Bruna, niet ontbreken. Daarom heten Identity Games en de Utrechtse Kinderboekwinkel nijntje op zaterdag 14 oktober van harte welkom in de geboortestad van Dick Bruna: Utrecht. Nijntje staat klaar om met alle kinderen te knuffelen, op de foto te gaan en het startsein te geven voor de levensgrote       Nijntje_stoelendans_Babyproductvhj_nominatie.jpgnijntje stoelendans, waar kinderen in de ochtend aan mee kunnen doen.

Details:

Locatie:
De Utrechtse Kinderboekhandel
Ganzenmarkt 10, 3512 GD Utrecht
Datum: Zaterdag 14 oktober 2017
Tijd: 09:30 – 11:30 uur
Leeftijd: Geschikt voor 1-4 jaar

 

nijntje stoelendans ( €14,99)
nijntje stoelendans bevat een muziekdoos die vrolijke liedjes speelt. Pak een dansopdracht en druk op de knop van de muziekdoos om de muziek te laten spelen. Op de grond liggen danscirkels waar je met nijntje op danst tot de muziek stopt. Draai nu de danscirkel om waar je op staat. Wat zie je op het plaatje? Het spel kan worden gespeeld met kinderen vanaf 1 jaar tot en met 4 jaar. Voor elke leeftijd is een speltechniek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *