Buurman & Buurman – A JE TO!

A JE TO

A JE TO

Zondag 22 oktober was ik, samen met mijn man en 2 oudste zoons namens KIDZBLOGGER aanwezig op de première van de nieuwe theatervoorstelling van Buurman en Buurman in theater de Veste in Delft.

Alweer voor de 4e keer brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de voorstelling A JE TO!

Buurman en Buurman

Buurman en Buurman wie kent ze niet? Ik denk dat bijna iedereen deze 2 buurmannen wel kent. Bij ons komen deze buurmannen dagelijks via TV of tablet ons huis binnen want zowel Thijmen als Fynn zijn grote fan.

Deze buurmannen lossen samen vele klussen op en hun AJETO is dan ook zeker een veel gehoorde uitspraak. Het leuke van deze buurmannen is dat niet alles soepeltjes verloop en er eigenlijk altijd wel iets misgaat, maar dat is nu juist zo leuk aan Buurman en Buurman.

In deze nieuwe theatervoorstelling hebben Buurman en Buurman last van mollen. De tuin gaat eraan en dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem zou je denken, maar als blijkt dat de mollen ook onder hun huis zitten hebben ze misschien toch wel een probleem.

Wat vonden wij ervan?

Mijn zoons zijn grote fan, ze kijken Buurman en Buurman altijd met veel plezier en ze kunnen de afleveringen zo ongeveer dromen. Maar dat maakt ze niet uit, want ze kijken gewoon nog een keer en nog een keer.

Dat wij voor Kidzblogger naar deze première mochten vonden wij dan ook geweldig, al de hele week waren ze hier mee bezig en werden er verschillende afleveringen nog een keer bekeken. De grote vraag die steeds naar voren bleef komen wat zouden de buurmannen nu weer meemaken.

Na ruim een uur rijden liepen we dan ook vol verwachting over de rode loper van theater de Veste in Delft. De jongens kregen een mooie Buurman en Buurman keykoord en we dronken nog even wat. De kinderen konden zich laten schminken en ze konden leuke kleurplaten van Buurman en Buurman in kleuren.

Ze konden niet wachten tot de show begon dus ze hadden geen geduld om iets anders te doen. De bel ging en ze vlogen op, om onze plek op te zoeken.

De voorstelling duurde een uur en ze hebben vanaf de eerste tot de laatste seconde genoten en heel veel en hard gelachen. Ook wij hebben enorm genoten van deze leuke show vol met hilarische dingen zoals we van deze buurmannen gewend zijn.

Na de show was er nog een feestje met een kidsDJ, je kon een puntzak friet ophalen, in de rij voor de schmink of een ballon laten vouwen. We genoten nog even van dit alles en gingen met een bigsmile naar huis!

We kunnen maar 1 ding zeggen en dat is dat we hebben GENOTEN!

Wil jij Buurman en Buurman ook in het echt zien? Ze zijn te zien door het hele land.

Kijk voor de speeldata op http://www.buurmantheater.nl/

Dit blogartikel is geschreven door Xenia Theloosen, getrouwd en moeder van 3 leuke mannetjes. Ze heeft een leuke lifestyleblog waar je van alles kan lezen, heerlijke recepten, uitstapjes, reviews, en nog heel veel meer. De webiste van Xenia kan je hier vinden: lifebyxenia.nl

Xenia bezocht laatst ook Fien en Teun- feest op de boerderij

Foto’s: © Leo van Velzen

A JE TO

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *