Party Piet Pablo vertelt……

Party Piet Pablo

Vorige week hebben wij deze leuk Party Piet Pablo mogen ontmoeten. Toen ik Milan vertelde dat ik deze gezellige piet een aantal vragen mocht stellen en hem vroeg of hij nog een goede vraag wist.. Kwam er een hele wensen lijst uit, ik wil graag….. Kan hij dat aan Sinterklaas doorgeven. Uhm Ik moet eigenlijk andere vragen stellen, Ahh MAM, hij kan het toch wel even aan Sinterklaas door geven…

Wie is party Piet Pablo?
Kinderen zeggen vaak dat ik de stoerste Piet van Nederland en België ben. Afgelopen 5 jaar scoorde ik 50 miljoen views op mijn Sinterklaashits met de toffe dansjes. Ik schrijf de muziek zelf vanuit mijn studio in Spanje. Daar breng ik dan ook de hele zomer door om in de winter weer een super gave hit uit te kunnen brengen.

Je aller nieuwste hit is De Sinterklaas en Pieten Jump… Op dit nummer kan je niet stil blijven staan… (je swingt automatisch mee). Is dit belangrijk voor jou?
Ik vind het enorm belangrijk dat de kinderen niet stil blijven staan. Sinterklaas is namelijk een groot feest! Stil staan kan dan natuurlijk helemaal niet. Maar gelukkig doen alle kinderen altijd enorm goed mee, en de nieuwste hit De Sinterklaas en Pieten Jump hebben ze ook al goed onder de knie.

Jij hebt al meerder leuke liedjes (hits) uitgebracht. Heb jezelf een favoriet?
Ik vind ze allemaal enorm tof. Natuurlijk was Zwarte Pieten Stijl de eerste, dus dat nummer geeft me altijd een enorm goed gevoel. Maar het dansje van De Pieten Sinterklaas Move kennen de kinderen weer het best, dus dat vind ik ook enorm tof. En Pietenliefde was heb ik dan weer gezongen met mijn grote liefde Love Piet. Maar uiteindelijk vind ik toch de nieuwste Sinterklaashit van dit jaar het leukst, omdat de dans zo enorm tof is, De Sinterklaas en Pieten Jump!

Heb jij de Pieten Jump nog niet gehoord of gezien? Kijk dan snel even op de website van Party Piet Pablo

Oefen je ook in het pietenhuis?
Ja, ik oefen elke dag op de dansjes, zodat ik ze in Nederland en België goed aan kan leren aan de kinderen.

En wat vinden de andere pieten daarvan?
De Pieten vinden dat enorm leuk. Als ze even vrij hebben van pepernoten bakken, dakentraining of van cadeautjes inpakken komen ze meteen met me mee dansen. Soms dansen we wel eens met alle Pieten samen, dat zijn er wel meer dan duizend!

Jij zingt ook meerdere liedjes samen met Love Piet…Je bent al een poosje verliefd op haar Wat maakt haar zo leuk?
Ze is enorm lief, en wil altijd mijn hand vasthouden. En natuurlijk zingt ze enorm mooi, dat maakt haar echt super leuk! We hebben alleen nog geen verkering. Maar het leuke is, ik ga haar dus in De Mega Sint Show verkering vragen. En alle kinderen gaan me daarbij helpen omdat ik dat een beetje eng vind. Dat wordt echt fantastisch!!

Dit jaar ben je voor het eerst te zien in het theater van de Koningin Juliana Toren. Met het Mega Sinterklaas Spektakel. Kan je hier al wat meer over vertellen?
In het theater is De Mega Sint Show te zien. Dat wordt een groot feest met de grootste hits en een spannend verhaal. Er is een slechterik die ons altijd dwars zit. Ik hoop dat hij er niet bij is, want dan weet ik niet of alles wel goed gaat… En in het park zijn fantastische leuke shows zoals de Leer Dansjes Show, De Haal je Pietendiploma Showww waar je opgeleid wordt tot piet en er is een Pietendisco! Verder kun je Amerigo aaien, is Sinterklaas er en is er een gaaf uitzwaaifeest.

We zagen op de foto dat je ook in de leuke attracties van de Koningin Juliana Toren geweest bent. Welke attracties vond jij het allerleukste?
De achtbaan. Die is super spannend en gaat lekker hard. Daar gaan we tijdens het Mega Sint Spektakel met alle Pieten in hoor!

En in welke gaan we je zeker niet zien?
In de bootjes. We hebben onderweg naar Nederland en België al weken gevaren en moeten 6 december weer terug. Ik ben daar dan wel eventjes klaar mee.

Volgens mij heb je een heel druk programma dit jaar. Hoef jij dan helemaal niet te helpen met de cadeautjes?
Nee, dat doen de inpakpieten. Ik ga mee naar het land voor de gezelligheid, de optredens, de hits en de meet & greets voor foto’s en handtekeningen. Iedereen zijn ding.

De Mega Sint Show komt ook nog in andere theaters, kan je iets meer vertellen over deze show?
We komen met de show naar theater Myllesweerd Mill, theater Gooiland Hilversum, theater Zuidplein Rotterdam en poppodium Effenaar in Eindhoven. In totaal doen we 29 shows, dus ik doe er alles aan om goed bij stem te zijn. Er zijn nu al shows uitverkocht, dus dat vind ik echt super leuk. We gaan er een groot feest van maken, met heel veel Pieten, Sinterklaas, Meisjespiet en Love Piet. Hopelijk blijft de slechterik thuis… Na afloop is er een gave meet & greet voor foto’s en handtekeningen.

Waar kunnen we kaarten bestellen?
Kaarten zijn te bestellen op www.megasintshow.nl. Ik vind het super leuk als jullie ook komen! Leer vooraf alvast de dansjes die op de website staan, want alleen maar stilzitten gaat natuurlijk niet lukken. Het wordt een kijkshow, maar ook een interactieshow. Daar moet je dus bij zijn!

Wij vonden het erg leuk om Party Piet Pablo en Love Piet te mogen ontmoeten.  En wij zijn ook zeker erg benieuwd wat het antwoord gaat zijn op de grote vraag! En wat super spannend dat alle kinderen tijdens het mega sintshow Party Piet Pablo mogen helpen… Zou Love Piet net zo verliefd zijn op Party Piet Pablo zoals hij op haar?….

Kende jij Party Piet Pablo al?

Meer interviews lezen?  Tanja Luske-Jess

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *