Jungle kamer, hoe maak je die?

Jungle kamer

Jungle kamer

Dylan wil eigenlijk al heel lang een andere kamer en het liefst een jungle kamer. Hij is gek op dieren, stokstaartjes, ringstaart maki’s, olifanten, giraffen, tijgers, apen, vossen en zo kan ik nog wel een poosje doorgaan. Een jungle kamer is dan ook echt iets voor Dylan. Maar hoe maak je dan een jungle kamer? Het liefst wil ik graag een rustige kamer, niet eentje vol met takken en bomen en wilde beesten.

Hoe maak je nu een mooie jungle kamer, die niet veel te druk is?

Met deze vraag ging in aan de slag, of beter gezegd met deze vraag zocht ik internet af. Op internet staan vele voorbeelden van een mooie jungle kamers. Sommige zijn echt mega vol en heel erg druk. Anderen stralen juist een oase van rust uit, en dat is nu precies wat ik zoek.

Inmiddels had ik een beetje een idee van wat wij wilden, want ik betrok Dylan bij mijn zoektocht. Het is immers zijn kamer! We zochten stokken en maakten daar een mooie ladder van voor op zijn kamer. Maar ook zochten we een mooie tak voor de uil, want die kan natuurlijk niet zomaar ergens in de lucht stilzitten. We gingen dus gezellig samen het bos in en zochten van alles bij elkaar.

Een jungle kamer zonder dieren en bomen dat kan natuurlijk niet!

Jungle kamer                                                                                                                                          Jungle kamer

Wat is nu een echte jungle kamer zonder dieren en bomen op de muren? Precies dat kan niet. Ook hier startte onze zoektocht op internet al snel kwamen op de website van Flinders en vonden daar onwijs mooie muurstickers. Ow, sorry jullie dachten dat wij het over echte bomen en dieren hadden? Nee dan zou het wel een beesten benden worden daarboven. Deze stickers van Kek Amsterdam zijn zo mooi en gedetailleerd dat het net echt lijkt.

Door de dieren en boomstickers krijgt de kamer al een echte jungle look! Een paar mooie planten erbij maakt het jungle gevoel helemaal af. En planten zorgen ook nog eens voor extra zuurstof op de kamer.

Naast dieren en boomstickers kan je niet alleen ook nog andere hele leuke stickers vinden. Nee je kan er echt alles vinden voor in en om je huis.

Flinders is een woonwinkel voor iedereen. Zo hebben ze meer dan 18.000 meubels, designlampen en woonaccessoires in het assortiment. Het is de missie van Flinders om bijzondere interieurproducten voor iedereen bereikbaar te maken. Naast onze webwinkels in Nederland, België en Duitsland is er een fysieke winkel in Zaandam en zijn er twee Flinders cafés in Hilversum en Groningen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *