Koningin Julianatoren

Koningin Julianatoren

Koningin Julianatoren– Een super leuk pretpark voor kinderen tot ongeveer 12 jaar, met maar liefst 60 attracties.

Alleen op pad

Justin en Dylan zijn nu op een leeftijd dat ze graag alleen (samen) door een pretpark willen. De Koningin Julianatoren leent zich hier perfect voor. Het park is goed overzichtelijk en inmiddels weet ik wel waar ik ze (ongeveer) kan vinden.

Verschillende attracties..
Het aanbod van attracties is echt heel divers. Zo zijn er botsauto’s, vliegende vleermuizen, brandweerauto’s etc. Maar ook heel veel speeltuinen, waar de kinderen lekker hun energie kwijt kunnen. Springen op de verschillende trampolines, klimmen en klauteren horen hier zeker bij.

De vorige keer dat we in de Julianatoren waren vonden de jongens het heel erg jammer dat ze niet meer in het spookhuis konden. Daar wilden ze nu dus zeker in. Zelf ben ik er niet in geweest omdat Milan niet wilde. Justin en Dylan hebben even voor mij gekeken en vonden het erg leuk en zeker een aanrader voor mij om er ook eens in te gaan. De volgende keer dus!!

Er waren ook actieve attracties, de rodelglijbaan waar ze met een slee vanaf moesten. Diverse speeltuinen, trampolines.

Milan wilde steeds in de jungle auto’s hij vond de dieren onderweg zo leuk en hij is nu eenmaal dol op auto’s. Justin en Dylan zijn in de waterschietbootjes geweest. Daar moet je niet in de buurt komen, want ze spuiten je zo nat! Justin en Dylan zijn daar het laatste uur in geweest en waren een beetje nat….

Meet en greets
Er zijn verschillende meet een greet momenten. Julia haar huisje staat achterin het park. En voor in het park komen de bekende televisie figuren (meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul en Julia en nog veel meer vriendjes), regelmatig voorbij. En aan het einde van de dag komen ze je allemaal gedag zingen.

De Parkeerplaatsen, de Kassa’s en het Restaurant zijn vanaf 10.00 uur geopend en in de weekenden, vakanties en op feestdagen om 9.30 uur. Jul & Julia’s Openingsshow begint om 10.15 uur waarna het pretpark om 10.30 uur wordt geopend door niemand minder dan Meneer Kaasgaaf!

We hebben ze regelmatig voorbij zien komen.
Eigen theater

Wat de Koningin Julianatoren extra speciaal en leuk maakt is dat ze een eigen theater op het park hebben. Hier worden in de weekenden en vakanties diverse leuke shows gegeven. Op de website kan je precies zien welke shows er zijn en hoe laat deze show zijn.

Zo zijn er regelmatig nieuwe shows met Jul en Julia, meneer kaasschaaf en mevrouwsuikerspin. Maar ook is er aan het eind van het jaar een leuke sinterklaas show (Mega Sint Spektakel).

Eten en drinken
Er zijn meerdere locaties door het park waar je wat eten en/of drinken kan halen. Ze hebben echt super lekker ijs in de ijssalon, naast het theater!  Ze hebben natuurlijk suikerspinnen, poffertjes, frietjes, Oosterse snacks en nog veel meer. Je kan hier ook van alles drink en zo kan je o.a genieten van een lekker kopje koffie, cappuccino, koffie verkeerd of espresso. Ook zijn hier diverse koude frisdranken, bier en wijn

Je kan natuurlijk ook altijd zelf wat eten en drinken meenemen.

Handig om te weten:

Hier kan je de Koningin Julianatoren vinden
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
T. 055 – 3553265

Website

Parkeren
Je kan bij het park parkeren, als dat vol is kan je naar de grote parkeerplaats en vanaf daar rijden speciale Jul en Julia bussen je naar het park en weer terug. Het is wel betaald parkeren. Parkeermunten zijn verkrijgbaar bij de hoofdkassa en Jul’s Souvenirwinkel (€ 8,50).

Ben jij al eens bij Jul en Julia geweest?

        

     

1 reactie

  1. […] vind je het ook leuk om onze vorige artikel over de Juliana Toren te […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *