Parkeren op Schiphol

op vakantie - parkeren op schiphol - schiphol - airport

Het is maar een rare periode. Corona, alles ligt bijna helemaal stil. De grenzen zijn dicht. En niemand weet of onze zomervakanties wel of niet doorgaan. Al vrees ik het ergste. Wij waren deze keer op tijd met boeken. Wij hebben een reis naar Bulgarije geboekt. En hopen nog steeds dat deze door kan gaan. Toch houden we er heel veel rekening mee dat dit niet zo zal zijn.

Met de auto op vakantie

Vorig jaar zijn we met de auto in op vakantie geweest. We zijn toen in Nederland gebleven. We hebben een fijne vakantie gehad in een mooi vakantie park in Brabant.

Met het vliegtuig op vakantie

Al jaren gingen wij met de kinderen op vakantie met de auto. Een paar jaar geleden toen mijn relatie niet lekker liep ben ik alleen met de kinderen naar Mallorca gevlogen om daar van een heerlijke vakantie te genieten. Het vliegen was erg fijn en je bent binnen een paar uur in een totaal andere wereld. Dat jaar erna zijn we nog met het hele gezin naar Fuerteventura geweest. Het enige nadeel van het vliegen vind ik dat het zo slecht is voor het milieu.

Parkeren op Schiphol

De afgelopen keren dat we gevlogen hebben zijn we met de auto naar Schiphol gegaan. De treinen rijden niet dag en nacht. En soms kom je toch op een raar tijdstip aan. De snelste manier om je auto te parkeren bij de luchthaven is Schiphol valet parking. En ook nog eens super handig. Je rijdt gewoon naar de vertrekhal en daar overhandig je sleutels van je auto aan de chauffeur van Schiphol valet parking . En zijn rijden de auto naar de parkeerplaats. Jij kunt zo door naar de balie om in te checken. Super handig dus en ook niet zo duur. En als je terug komt van vakantie staat de de chauffeur al op je te wachten met uw auto. Je kunt zo je spullen inladen en naar huis rijden.

Vakantie

Als onze vakantie naar Bulgarije niet doorgaat, dan denk ik niet dat ik in Nederland nog ergens heen ga. Dan ga ik met de kids leuke dingen doen hier in de buurt. En het huis nog verder opknappen en opruimen. Ik denk ook dat het erg druk is en alles al vol is zodra het helemaal duidelijk gaat worden dat de geboekte reizen niet doorgaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *