Vier je vakantie dichterbij huis: Limburg… Vakantie park de Schatberg

Vier je vakantie dichterbij huis...Limburg

Vier je vakantie dichterbij huis…Limburg

Als we aan vakantie denken, denken we al snel aan het buitenland. Echt zonde!

Vier je vakantie eens dichterbij huis. Wist je dat er veel te doen is in Limburg. Via Liefde voor Limburg maakte wij een weekend lang kennis met de gastvrijheid van Noord Limburg.

​We verbleven op vakantiepark de Schatberg, hier werden we gastvrij en hartelijk ontvangen.

​We verbleven in een luxe huisje met sauna en bubbelbad. Er was van alles te doen en beleven op het park.

Landal de Schatberg…

Camping en bungalow park in één
​Vakantiepark de schatberg is een heerlijke plek om je vakantie te vieren. Wat dit vakantiepark zo speciaal maakt is dat er voor elk wat wils is. Wil je in een tent, caravan of juist super de luxe in een huisje met alles erop en aan. Alles is hier mogelijk. Er is een groot camping gedeelte en een groot huisjes gedeelte.

       
Camping
​Op de camping is echt alles mogelijk er zijn verschillende velden waar je met je tent of caravan kan staan. Er zijn ook vaste caravans en tenten te huur. Wat ik ook erg leuk vind is dat de campingeigenaar rekening houdt met je wensen. Zo is er een speciaal veldje voor ouders met kleine kinderen en een veldje met ouder voor tieners. Want ja kleine kinderen zijn vaak al tussen 6 en 7 uur wakker en die hou je dan geen uren meer in de tent of caravan. En tieners komen vaak midden in de nacht thuis. Zo hebben beide partijen weinig tot geen last van elkaar.

​De camping is zeer uitgebreid, dit is een greep uit de mogelijkheden: Comfort plaatsen, totaal comfortplaatsen, supercomfortplaatsen en vipcomfortplaatsen.

Vermaak op het park

 • Animatie
 • Binnen en buitenzwembad
 • ​Zwemvijvers
 • Speeltuinen
 • ​Waterskibaan
 • ​Klimpark
 • Binnenspeeltuin
 • ​Snackpoint
 • Restaurant
 • ​Lounge

 

Bungalowpark
​Het bungalowpark is het bungalowpark valt onder Landal (Landal Domein Schatberg). Wat ik zelf erg leuk vind aan deze Landal is dat het geen standaard Landal uitstraling heeft. Het is mooi en strak en passend. De huisjes zijn allemaal verschillend, waar ik zelf erg van hou.

​Ook in de huisjes heb je verschillende soorten en maten. Uiteraard eerst het aantal personen, dan nog in luxe. Zelf ben ik erg van de huisjes (bungalows). Je zou mij dan ook niet snel in een tent vinden.

​Wat ik zo lekker vind aan een huisje, je hebt alles bij de hand. Eigen douche en toilet, een keuken. We gaan graag uiteten, maar we vinden het ook fijn om zelf te kunnen koken.

​Uiteraard heeft het bungalowpark dezelfde leuke dingen als de Camping
Animatie
​Zwemvijvers
​Binnen en buitenzwembad
etc..

​De camping en het bungalowpark grenzen aan elkaar. Ze hebben dezelfde receptie etc.​.

Zwembad
​Zomer en winter hebben ze een heerlijk binnenbad beschikbaar. Zo kan je altijd zwemmen. Het is geen heel groot zwembad, maar wel gegarandeerd veel plezier. Zie die koppies van de boys als ze van de glijbaan af komen.

Peuterbad
​Er is ook een speciaal peuterbadje. Deze ziet er erg leuk uit.

​En er is een bubbelbad aanwezig.

       

​Buitenbad
​Zodra het mooie weer begint zijn de buitenbaden ook weer geopend. Deze zagen er erg leuk en uitdagend uit. Er is een dieperbad, met een grote glijbaan en een wat minder diepbad, dit is de waterspeeltuin.

Speeltuintjes
​Er zijn over het park zowel op de camping als op het bungalow park verschillende speeltuintjes. Waar kinderen zich kunnen vermaken. Bij de receptie hebben ze vorig jaar (voor hun 50 jarige bestaan) een mooie speelplaats aangelegd. Dit met air springkussen (die half uit de grond komen), een voetbalkooi, een basketbalkooi en nog twee voetbal (sport) kooien. Daar staat ook een speeltuin bij, waar de kids lekker kunnen klimmen, schommelen en glijden.

​Binnenspeeltuin
Er is ook een binnenspeeltuin (klimkooi). Hier kunnen kinderen lekker klimmen en klauteren. Plezier gegarandeerd.

Ons huisje
We laten je graag nog even meekijken in ons huisje. Wij hadden een 6 persoons huisje Deze was voor ons ruim genoeg. Er waren twee televisies aanwezig. Er zat een sauna en een bubbelbad in. Het was een prettig huisje, lekker licht en goed schoon te houden.

Het vakantiepark ligt in een prachtig gebied, waar je heel veel mogelijkheden hebt voor leuke uitstapjes.
Natuurgebieden (Echt mooie bossen en wandelgebieden).
Dagjes uit zoals (ponyrijden, glowgolf, naar de kinderboerderij, speeltuin etc).
Kijk zeker ook even op de site van Liefde voor Limburg wat er allemaal te doen is in de omgeving. En lekker en gezellige eetgelegenheden.

Meer informatie over de schatberg vind je hier..

Deze blog is mede tot stand gekomen in samenwerking met liefde voor Limburg en vakantiepark de Schatberg.

Dit is  ook leuk om te doen vanaf De Schatberg (Limburg)

Paardrijden

 

4 reacties

 1. […] Dit uitstapje deden wij tijdens ons weekendje in Limburg: Landal de Schatberg […]

 2. […] bezochten ’t Zoete genot tijdens een weekendje weg in Limburg. Wij bezochten Landal de schatberg en  CenterParcs […]

 3. […] Vakantiepark de Schatberg […]

 4. […] Vier je vakantie dichterbij huis: Limburg… Vakantie park de Schatberg […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *