Op zoek naar een kindvriendelijk vakantieverblijf?

Op zoek naar een kindvriendelijk vakantieverblijf?

Voor een deel van Nederland is dit alweer de laatste vakantie week. Wij hebben nog dik twee weken te gaan. En ja wij gaan nog weg, vliegen naar de Canarische eilanden. Daar gaan we heerlijk genieten van de zon, die we deze week helaas moeten missen in Nederland.

De eerste weken van de zomervakantie zijn echt voorbijgevlogen, het einde van de zomer(vakantie) is bijna nabij. Sommige collega’s  zitten alweer heerlijk uitgerust achter hun bureau met een mooi en lekker bruinkleurtje. Zelf krijg ik niet zo snel een bruine kleur, ik ben echt mega wit of wel bleek.

Wij hebben onze vakantie nog in het vooruitzicht, heerlijk. Toch vind ik het ieder jaar wel weer een ding om de juiste vakantie te vinden. Rond de kerstvakantie begint het te kriebelen, dan wil ik opzoek naar de ideale vakantie voor ons. Uren kan ik dan op verschillende websites kijken, naar de leukste vakanties. We moeten natuurlijk wel rekeninghouden met de oudste kids, en met de jongste (12, 11 en 7) die vinden allemaal verschillende dingen leuk. Maar een zwembad met glijbanen is altijd goed!

Huisje

Wij zijn wel luxe vakantiegangers, we verblijven graag in een huisje een tent of caravan doe je ons geen plezier. Zo kijk ik altijd graag op de website van Interhome, zij hebben vele soorten vakantiehuisjes in heel veel landen. Zelf vind ik het erg leuk om steeds naar een andere plek te gaan. Sommige landen kan je best vaker heen, zoals Zweden, Denemarken, Duitsland, Spanje, Kroatie, Italie, Oostenrijk en zo kan ik nog wel even doorgaan. Bij Interhome vind ik het fijn, dat ze in heel veel landen zitten en ook heel veel verschillende huisjes aanbieden. Voor ieder wat wils dus en voor elk budget is er wel iets te vinden.

Waar ben jij dit jaar op vakantie heen geweest?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *